Imprimir

Es constitueix el primer Consell de Joves del Pallars Jussà

viurealspirineus | 16 de febrero de 2019

Imatge de la reunió del Consell de joves del Pallars Jussà/CCPJ
Imatge de la reunió del Consell de joves del Pallars Jussà/CCPJ

Més d’una cinquantena de joves de diferents pobles de la comarca han participat de forma activa en la iniciativa

L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha convocat una trobada en la que han assistit més d’una cinquantena nois/es,  donant  com a resultat la constitució del primer consell de Joves de la comarca del Pallars Jussà.

Durant la jornada s’han proposat accions amb valor territorial sobre l’oci, la cultura i l’esport; comunicacions ; formació i treball;  participació i associacionisme,  mitjançant dinàmiques que s’han portat a terme a través d’aplicatius mòbils.

Amb aquesta trobada s’ha aconseguit crear un òrgan participatiu on els/les joves puguin expressar les seves opinions i així, millorar la seva qualitat de vida a la comarca tractant temes que els afecten en el seu dia a dia. Alhora, s’ha buscat enfortir la comarca com un entorn amb noves oportunitats i gran potencial per a desenvolupar el propi projecte de vida.

En aquest sentit, la consellera de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Jussà, M. Pilar Cases, considera que “tenim l’objectiu de promoure l’arrelament dels joves al nostre territori i qui millor que sigui el propi jovent qui ens ajudi a crear les condicions idònies perquè això sigui possible”.

Aquesta iniciativa  va sorgir de  la necessitat per part de l’OJ de conèixer les opinions del jovent sobre els diferents projectes que desenvolupen actualment, però també saber cap a on han de dirigir futures accions perquè aquestes responguin realment a les seves inquietuds.

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-jussa/es-constitueix-primer-consell-joves-pallars-jussa/20190216125414013471.html


© 2019 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]