Imprimir

Emotiu comiat a Haritz Galarraga i Jordi Figueras a l'Aeroport de la Seu

viurealspirineus | 09 de julio de 2020

Acte, en memòria d'Haritz Galarraga i Jordi Figueras, a l'Aeroport de la Seu
Acte, en memòria d'Haritz Galarraga i Jordi Figueras, a l'Aeroport de la Seu
Ha concentrat un gran nombre de persones davant el mateix hangar que la companyia té a l'aeroport urgellenc.

Aquesta tarda ha tingut lloc a l'Aeroport de la Seu d'Urgell un sentit acte d'homenatge a Haritz Galarraga i Jordi Figueras, els dos ocupants de l'helicòpter que dilluns van perdre la vida a Fórnols, a l'Alt Urgell, quan realitzaven feines de manteniment de línies elèctriques. L'acte ha estat organitzat per l'empresa Helitrans Pyrinees i ha concentrat un gran nombre de persones davant del mateix hangar que la companyia té a l'aeroport urgellenc. A l'acte hi han participat familiars i amics de les víctimes.

Haritz Galarraga Gortázar, de 47 anys, era un pilot experimentat i fundador de la companyia Helitrans Pyrinees, amb seu a l'Aeroport d'Andorra-La Seu. L'altra víctima, Jordi Figueras, de només 30 anys, veí de Vilafranca del Penedès, on era molt conegut per la seva implicació en el món casteller. Una fallada al motor de l’helicòpter podria ser la causa de l’accident que va posar fi a la vida dels dos tripulants.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/emotiu-comiat-haritz-galarraga-i-jordi-figueras-laeroport-seu/20200709221412020074.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]