Imprimir

Els estudiants de l'UdA presenten els seus projectes durant la Diada universitària 2017

viurealspirineus | 12 de mayo de 2017

Els estudiants presentant els seus projèctes.
Els estudiants presentant els seus projèctes.

Més de 400 persones s’han aplegat aquest dijous 11 de maig a la tretzena Diada universitària, que ha comptat amb la participació com a convidats dels alumnes de primer de batxillerat o equivalent dels tres sistemes educatius presents a Andorra. La Diada universitària, organitzada per la Universitat d’Andorra (UdA) amb el suport del Comú de Sant Julià de Lòria, és una jornada de portes obertes destinada a oferir informació als alumnes preuniversitaris sobre els aspectes diferenciadors de la universitat pública andorrana i sobre la seva oferta acadèmica i de serveis.

La jornada ha començat amb un espectacle de monòlegs científics, a càrrec de la companyia The Big Van Theory, després del qual s’ha fet un dinar festiu. Els alumnes també han tingut a la seva disposició diversos punts d’informació de la Universitat, tot visitant les instal·lacions del campus, i han participat als tallers que hi havia programats: màgia matemàtica, drons, infermeria i robòtica educativa. Com a novetat, enguany destacava la presentació de projectes d’informàtica fets pels estudiants.

La universitat dels Pirineus manté obert el període de preinscripció per al proper curs 2017-2018, un tràmit que es formalitza fàcilment al web uda.ad.

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/andorra/els-estudiants-luda-presenten-els-seus-projectes-durant-diada-universitaria-2017/20170512104023007246.html


© 2019 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]