Imprimir

La Diputació de Lleida presenta la seva nova campanya per promocionar l’esquí

viurealspirineus | 24 de noviembre de 2015

La campanya s'ha presentat aquest dimarts.
La campanya s'ha presentat aquest dimarts.

La Diputació de Lleida ha presentat aquest dimarts la nova campanya per promocionar la temporada d’esquí a les 11 estacions de les comarques pirinnenques en presència dels seus responsables i representants en un acte que ha tingut lloc a la mateixa institució provincial.

La temporada 2015/2016 ve acompanyada d’una inversió global de 9 M€ en el conjunt dels diferents complexes hivernals i una data d’inici que es preveu per aquest mateix cap de setmana en el cas d’algunes estacions, si es confirmen les nevades anunciades.

Sota el lema de ‘Lleida, Catalunya blanca’ també s’ha presentat una campanya adreçada a un públic generalista i centrada en posar en valor els 493,70 km de pistes (11 km més respecte la temporada passada), el principal domini esquiable de Catalunya i de l’Estat espanyol.

En el transcurs de la roda de premsa de presentació, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que la corporació dedicarà aquest any una dotació de 200.000 euros a la campanya de promoció de les estacions d’esquí que anirà adreçada bàsicament al mercat català, al de l’estat espanyol i també al mercat francès.

Segons el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, es preveu un repunt a l’alça en la venda de forfets, concretament, 65.000 més en relació amb la darrera referència fixada en els 1.225.000 forfets. S’espera que hi contribueixi l’activitat a l’Aeroport de Lleida-Alguaire amb vols procedents de Gran Bretanya, Israel i Palma de Mallorca.

Reñé ha destacat la importància del turisme per a les comarques de Lleida, tant amb els esports d’aventura com en l’oferta de neu que ofereixen, amb un impacte econòmic de 200 M€.

El president de la corporació ha manifestat el seu agraïment a totes les estacions d’esquí del Pirineu “per l’esforç i el compromís que demostren” i ha expressat la seva disponibilitat i la del Patronat de Turisme per continuar treballant junts en aquesta oferta de neu de qualitat.

La presentació de la nova temporada de neu s’ha celebrat a la Sala Polivalent de la Diputació de Lleida i ha comptat amb una quarantena d’assistents, entre periodistes i responsables i representants de les estacions d’esquí.

Per a més informació sobre la nova temporada, podeu consultar el dossier de premsa que s’adjunta i que també trobareu a www.diputaciolleida.cat

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/turisme/diputacio-lleida-presenta-seva-nova-campanya-per-promocionar-l-esqui/20151124155402004402.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]