Imprimir

La Diputació dóna llum verda a una partida de 500.000 euros per a un nou quiròfan a l’Espitau Val d’Aran

viurealspirineus | 10 de diciembre de 2019

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va visitar l’Espitau Val d’Aran de Vielha.
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va visitar l’Espitau Val d’Aran de Vielha.
La junta de govern de la Diputació de Lleida també ha aprovat  destinar 500.000 euros per l’equipament d’un nou quiròfan a l’Espitau Val d’Aran de Vielha, el qual fins al moment només en disposa d’un. Amb aquesta ampliació, l’hospital podrà donar resposta immediata a les operacions quirúrgiques, especialment aquelles que provenen del servei d’urgències, les quals fins ara no podien accedir al quiròfan si aquest es trobava en ús.

Aquesta millora respon a una de les necessitats més urgents de la Val d’Aran i que el mateix síndic Francesc X. Boya va recordar al president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, durant la visita al mateix hospital de Vielha, el passat 28 de novembre. El president va aprofitar per visitar les instal·lacions sanitàries i conèixer de primera mà les principals necessitats assistencials d’aquest centre sanitari.

En aquest sentit, la comissió informativa de salut pública de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest dilluns la distribució d’1’6 milions d’euros a 166 ajuntaments del territori per destinar-los al manteniment i millora dels consultoris mèdics locals. Amb aquesta inversió és preveu millorar l’assistència sanitària als diferents municipis del territori i enfortir l’ atenció primària ver l’assistència hospitalària.

 

 

 

*Nota: Les imatges adjuntes són de la visita del president Joan Talarn a l’Espitau Val d’Aran de Vielha que va tenir lloc el passat 28 de novembre.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/val-daran/diputacio-dona-llum-verda-partida-500000-euros-per-nou-quirofan-l-espitau-val-d-aran/20191210091616016778.html


© 2021 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]com