Imprimir

Despreniments de rocs a la carretera de les Valls d'Aguilar

viurealspirineus | 02 de noviembre de 2019

Despreniments a la carretera de les Valls d'Aguilar/facebook-Teresa Palau
Despreniments a la carretera de les Valls d'Aguilar/facebook-Teresa Palau
Al llarg del dia els rocs han estat retirades de la via i s'ha recuperat la normalitat, però els veïns i veïnes de la zona han reclamat actuacions per garantir la seguretat.

Aquesta matinada s'han produït el despreniment de rocs de grans dimensions a la carretera LV-5134, que va des de Noves de Segre fins al poble de Taús. Al llarg del dia, els rocs han estat retirats de la via i s'ha recuperat la normalitat. Els veïns i veïnes de la zona han reclamat actuacions per garantir la seguretat.

Carretera a Taús

El poble de Taús, al municipi de les Valls d’Aguilar, a l'Alt Urgell, disposarà de carretera asfaltada, després de molt de temps de reivindicacions. La Diputació de Lleida va aprovar la pavimentació del tram de 3 quilòmetres de la carretera que ve de Noves de Segre i la Guàrdia d’Ares que encara és de terra. L’obra tindrà un cost d’un milió d’euros.

Un cop pavimentat aquest tram, encara faltaran per asfaltar els 3 quilòmetres fins als Castells, el darrer nucli del municipi en aquesta vall. Des de l’Ajuntament, però, voldrien que la millora s’ampliés fins al Pallars Sobirà. Actualment a Taús hi viuen una dotzena de persones, entres elles una família amb nens. També hi ha una casa de turisme rural.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/despreniments-carretera-taus-valls-daguilar/20191102203056016337.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]