Imprimir

Davant la incertesa generada pel Covid19, Turisme Cerdanya dona pas al PAS

viurealspirineus | 17 de abril de 2020

La plana de la Cerdanyahttp/cerdanyaonline.com
La plana de la Cerdanyahttp/cerdanyaonline.com
El PAS, Pla d’Acció Sectorial de l’Àmbit de Turisme de la Cerdanya es presenta com a una resposta per la situació d’incertesa actual, així com una guia a seguir i implementar per tots els agents del sector turístic, altament afectats pel Covid19.

Turisme Cerdanya presenta la campanya #pasalPAS, per donar a conèixer el Pla d’Acció Sectorial de l’Àmbit de Turisme de la Cerdanya 2019 - 2023, com a un document que, per la seva naturalesa participativa i democràtica, contempla la voluntat i capacitat d'adaptabilitat del sector davant l'actual situació provocada pel Covid19. El PAS, creat el passat 2019 i que ja es troba en procés d’implementació, es va dissenyar a través d’un procés participatiu format per més de 178 persones provinents de l’administració pública, el sector privat, així com la societat civil.

El PAS, Pla d’Acció Sectorial de l’Àmbit de Turisme de la Cerdanya 2019 - 2023, es presenta com a una resposta per la situació d’incertesa actual, així com una guia a seguir i implementar per tots els agents del sector turístic, altament afectats pel Covid19.

Aquesta primavera i davant la situació d’incertesa provocada pel Covid19, Turisme Cerdanya proposa el PAS com a full de ruta per a tots els agents del sector turístic altament afectats pel Covid19. Esdevenint un document indispensable per tirar endavant el desenvolupament sostenible de la comarca, custodiant-ne el patrimoni cultural, natural i humà, tot reforçant la identitat del territori del poble cerdà. Una guia on es replanteja el desenvolupament de la comarca a través del turisme com una eina per dinamitzar l’economia i on l’impacte del sector pugui ser positiu tant per la població i la cultura, així com per la naturalesa i el patrimoni.

turismecerdanya-pasalpas

Per tal que el document arribi a totes les persones del sector, així com a cerdans i cerdanes, s’ha creat una espai web que recull tota la informació del PAS i s’ha activat una campanya a xarxes socials sota l’etiqueta #pasalPAS

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/davant-incertesa-generada-pel-covid19-turisme-cerdanya-dona-pas-pas/20200417143921018528.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]