Imprimir

Daniel Gavarró fa una xerrada sobre educació al Pont de Suert

viurealspirineus | 07 de mayo de 2018

Gavarró va reunir més de 50 persones a la xerrada
Gavarró va reunir més de 50 persones a la xerrada

El passat 3 de maig prop de 50 persones van assistir a la xerrada “Educar els nostres fills i filles per a la felicitat” que va impartir el professional Daniel Gabarró a la Confraria Nova del Pont de Suert, organitzada dins la programació de la Taula de Salut d’Infància del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça.

Durant dues hores es van facilitar eines tant per a famílies com per a docents per educar en la felicitat  durant la infància i l’adolescència. El ponent, Daniel Gabarró, és mestre amb cinc especialitats i també psicopedagog i llicenciat en Humanitats, a més d'expert en  Programació Neurolingüística i Diplomat en Direcció i  Organització d'Empreses. Té una llarga experiència en el món educatiu i ha estat   professor a diverses universitats. Però ell sempre remarca que és, bàsicament, mestre.

Per tal d’afavorir la conciliació familiar es va oferir el servei de canguratge gratuït per als assistents. L’activitat s’emmarca en la commemoració dels 30 anys del Consell Comarcal.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/daniel-gavarro-parla-leducacio/20180507071447011265.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]