Imprimir

La Copa Pirineus d'eslàlom es decideix aquest cap de setmana al Parc del Segre

viurealspirineus | 11 de abril de 2019

Una imatge de l'edició anterior de la Copa Pirineus, al Parc del Segre de la Seu d'Urgell
Una imatge de l'edició anterior de la Copa Pirineus, al Parc del Segre de la Seu d'Urgell

La Copa Pirineus, que des de fa diversos anys ja figura en el calendari de la International Canoe Federation (ICG), és una competició de caràcter transfronterer.

La Copa Pirineus de canoa eslàlom es decidirà aquest cap de setmana al Parc del Segre de la Seu d'Urgell, amb la participació de més de 380 palistes. La competició batrà tots els records en el nombre d'inscrits per bé que la instal·lació del Parc del Segre acollirà el Mundial del mes de setembre, el qual serà classificatori per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La majoria de països s'han abocat a la Copa Pirineus, gairebé tants com en una Copa del Món.

La primera fase de la competició es va celebrar al cap de setmana passat a la localitat occitana de Pau, i ara es disputarà l'última prova al Parc Olímpic del Segre. La Copa Pirineus, que des de fa diversos anys ja figura en el calendari de la International Canoe Federation (ICG), és una competició de caràcter transfronterer.

 

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/esports/copa-pirineus-deslalom-es-decideix-parc-segre/20190411124647013978.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]