Imprimir

Convoquen la primera beca Ciutat d’Urgell de recerca històrica sobre la comarca de l’Alt Urgell

viurealspirineus | 06 de junio de 2019

La Seu impulsa unes beques de recerca.
La Seu impulsa unes beques de recerca.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a través de l’Arxiu Comarcal, han convocat la primera edició de la beca Ciutat d’Urgell de recerca històrica sobre la comarca alturgellenca. Aquestes subvencions són bianuals ja que aquesta beca es convocarà cada dos anys i, per tant la convocatòria d’enguany inclou el 2019 i 2020.

L’objectiu d’aquestes subvencions és atorgar una beca d’investigació per un treball de recerca històric inèdit sobre algun aspecte que formi  part de la història de l’Alt Urgell i en el que tingui una presència rellevant el municipi de la Seu d’Urgell. L’alcalde en funcions de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha destacat que “amb aquesta beca volem reforçar la bona dinàmica d’investigació i recerca històrica que s’ha generat e els darrers anys en el nostre territori, com es demostra en l’interès creixent, per exemple, del cicle Parlem d’Història”.

Poden optar a aquesta beca les persones investigadores a nivell individual que presentin una proposta de recerca d’acord amb les bases. Les persones candidates hauran d’acreditar com a mínim la titulació universitària de llicenciatura o grau.

La beca Ciutat d’Urgell està dotada amb 4.000 euros. Val a dir que s’atorgarà un màxim d’una beca a cada convocatòria.

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar presencialment o telemàticament. Els aspirants que la presentin en format telemàtic hauran d’accedir al Catàleg de Tràmits a http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis

El termini de presentació de les sol·licituds comença el dia següent de la publicació d’aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Lleida, i finalitzarà el dia 31 de juliol de 2019.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/convoquen-primera-beca-ciutat-d-urgell-recerca-historica-comarca-l-alt-urgell/20190606172530014572.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]