Imprimir

El Conselh Generau d’Aran i Baqueira Beret renoven la col·laboració per la temporada vinent

viurealspirineus | 12 de junio de 2018

La formació de joves esquiadors és un dels eixos de la política aranesa
La formació de joves esquiadors és un dels eixos de la política aranesa

L’estació d’esquí Baqueira Beret i el Conselh Generau d’Aran han renovat els seus compromisos de col·laboració per la propera temporada: concretament pel que fa a la col·laboració entre Baqueira i el CETEI (Centre de Tecnificació d’Esports d’Hivern) Val d’Aran, en quant a la subvenció dels forfaits de temporada de la Pre-Tecnificació i Tecnificació esportiva que reben els joves esquiadors, i que són subvencionats en gran part per l’estació d’esquí aranesa

El vicesindic d’Aran i conselhèr d’Esports Luís Carlos Medina, ha manifestat que aquesta col·laboració esdevé indispensable per al funcionament del CETEI, que actualment dona activitat a esportistes en Tecnificació i Pre-Tecnificació esportiva.

Cal recordar que l’última temporada 34 joves esportistes han integrat els programes formatius de Pre-Tecnificació del CETEI Val d’Aran, 21 esportistes d’esquí alpí, 5 de Snowboard, 5 de freeride i 3 de frestyle.

Amb un programa esportiu proposat pels clubs aranesos, el Centre de Tecnificació de la Val d’Aran, aposta any rere any, per la formació a la cerca de nous talents per als esports de neu.
El Centre de Tecnificació Esportiva d’Esports d’Hivern de la Val d’Aran, vinculat a la Real Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI) i a la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), té per objectiu ajudar a la progressió de joves promeses i vetllar per la seva formació integral. Els esportistes seleccionats reben formació tècnica/esportiva i acadèmica, a més d’un seguiment mèdic/psicològic per garantir un estat de salut adequat per a la pràctica esportiva i una sortida professional de futur.

A més de la col·laboració amb Baqueira Beret, el CETEI compta amb el suport del Conselh Generau d’Aran, la Diputació de Lleida i el CSD (Consejo Superior de Deportes).

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/val-daran/conselh-generau-d-aran-i-baqueira-beret-renoven-col-laboracio-per-temporada-2018-19/20180612180525011528.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]