Imprimir

Com educar els nostres fills en les xarxes socials?

viurealspirineus | 07 de febrero de 2015

xarxes15
Cartell de la xerrada.

El proper dijous, 12 de febrer, a les set de la tarda, tindrà lloc al centre cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell la xerrada adreçada a famílies i a joves 'Com educar els nostres fills en les xarxes socials. Riscos i oportunitats' que anirà a càrrec de l'entitat Família Digital, amb  la col·laboració del Punt Òmnia i el Pla Educatiu Entorn, i la Diputació de Lleida.

Per assistir a la xerrada cal inscriure's prèviament a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (trucant al 973 355 608 o per corre electrònic [email protected] ) fins el dia 10 de febrer. Les inscripcions són gratuïtes.

La xerrada té com a objectiu donar a conèixer les oportunitats que ofereix Internet, i també les eines que disposem per educar responsablement a les persones joves i especialment als adolescents en l'ús de les xarxes socials.

Més xerrades i tallers

Properament l'Oficina Jove de l'Alt Urgell realitzarà una noves xerrades i tallers de diferents temàtiques i oberts a tothom. La següent xerrada estarà dedicada a l'autoestima, i tindrà lloc a Noves de Segre.
 

Recordem que cada any l'Oficina Jove alturgellenca organitza diverses xerrades dedicades a oferir informació sobre diversos temes d'actualitat i recursos als joves i a la població en general. L'any passat es van portar a terme xerrades a la Seu d'Urgell i a la Vall de la Vansa, amb el suport de la Diputació de Lleida, les quals van obtenir “una molt bona acceptació per part dels assistents”.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/societat/com-educar-els-nostres-fills-xarxes-socials/20150207101546001573.html


© 2021 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]