Imprimir

La Colla Castellera de Cerdanya dona part del seu pressupost per a la compra de material sanitari

viurealspirineus | 11 de abril de 2020

Una actuació de la Colla Castellera de Cerdanya
Una actuació de la Colla Castellera de Cerdanya
"Us esperem aviat a les places, fent castells, fent festa, fent cultura popular, fent comarca", han dit des de l'Ajuntament.

La Colla Castellera de Cerdanya ha decidit donar part del pressupost que tenia previst per a la nova temporada 2020 a l'Ajuntament de Puigcerdà, per tal que el Consistori el reinverteixi en la compra de material sanitari (mascaretes, bates, guants, gel hidroalcohòlic, material de protecció, etc.) per a l’Hospital de Cerdanya, la Fundació Hospital de Puigcerdà, els serveis d’atenció primària i les residències sociosanitàries de la comarca.

Des de l’Ajuntament de Puigcerdà han volgut agrair la solidaritat de la Colla Castellera de Cerdanya, que ajudarà a tenir protegits els professionals que vetllen per la salut de tots. "Us esperem aviat a les places, fent castells, fent festa, fent cultura popular, fent comarca", han dit des de l'Ajuntament.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/colla-castellera-cerdanya-dona-part-seu-pressupost-per-compra-material-sanitari/20200411173932018407.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]