Imprimir

Cicle de xerrades dedicades als jocs i llibres educatius

viurealspirineus | 27 de noviembre de 2015

Cartell dels dies de les xerrades.
Cartell dels dies de les xerrades.

Aquest cicle compta amb un total de cinc conferències diferents que tenen com a objectiu proporcionar eines als pares i mares per tal de poder triar i adquirir jocs i llibres de qualitat i educatius pels seus fills i filles.

L'Escola de Pares de la Seu d'Urgell proposa un cicle de xerrades que porta per títol “Joc, Joguines, Jugar!”, el qual s'emmarca dins del Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat.

Aquest cicle compta amb un total de cinc conferències diferents que tenen com a objectiu proporcionar eines als pares i mares per tal de poder triar i adquirir jocs i llibres de qualitat i educatius per als seus fills i filles de cara als regals nadalencs.

La primera conferència d'aquest cicle tindrà lloc avui divendres, 27 de novembre, sota el títol “Juguem?” amb una sessió de jocs en família que ens oferirà una ludoteca de jocs de taula per edats. L'activitat anirà a càrrec de Xavi Socias, tècnic d'animació. L'activitat tindrà lloc a les sis de la tarda al centre cívic El Passeig.

Xavi Socias explica respecte el contingut d'aquesta xerrada que “el joc és una eina bàsica en el desenvolupament tant de les persones com de les relacions amb els altres”. La sessió serà una mostra de jocs per gaudir en família, petits amb petits, grans amb petits i grans amb grans.

A banda de la xerrada d'avui també n'hi haurà d'altres:

Dimecres, 2 de desembre: Juguem amb pantalles, xerrada i taller pràctic. A càrrec de Xavi Socias i Mateu Ubach, terapeuta familiar. La sessió comptarà amb participació d'exalumnes de La Salle, on es presentarà el treball APS curs 2014-2015. Serà a les sis de la tarda, al centre cívic El Passeig.

Divendres, 4 de desembre: El joc: aprenentatge i desenvolupament dels infants de 0 a 6 anys. Aquesta xerrada anirà acàrrec de Miquel Alet, psicòleg del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç. Tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí, a dos quarts de vuit del vespre.

Divendres, 11 de desembre: Contes per jugar. Amb la col·laboració de les llibreries Patalín i 4 Fulls, i tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí, dos quarts de sis de la tarda.

Dimecres, 16 de desembre: Els jocs de rol i el potencial de la imaginació. Taller pràctic per a joves, a càrrec de Xavi Socias, tècnic d'animació. La sessió es farà al centre cívic El Passeig, a les set del vespre.

Aquest cicle de xerrades de l'Escola de Pares està organitzat per la Biblioteca Sant Agustí, Cheap Films, CDIAP, Mateu Ubach, Serveis Educatius de l'Alt Urgell- Cerdanya i Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/ensenyament/cicle-xerrades-dedicades-als-jocs-i-llibres-educatius/20151127112028004415.html


© 2021 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]