Imprimir

El Centre Associat de la UNED de la Seu d'Urgell ofereix 5 nous cursos de formació

viurealspirineus | 11 de febrero de 2016

Inauguració del curs UNED 2015-2016 a la Seu d'Urgell.
Inauguració del curs UNED 2015-2016 a la Seu d'Urgell.

Des de la seva creació, el nostre Centre Associat de La Seu d’Urgell té per objectiu apropar la formació universitària a la gent dels Pirineus i, a banda de les formacions reglades, promou regularment diversos cursos de formació orientats a proporcionar coneixements, aprenentatges per al desenvolupament integral i de l’autonomia de la persona, afavorir la comunicació mitjançant les relacions interpersonals i facilitar tots aquells coneixements necessaris per a un millor coneixement de l’entorn cultural.

Amb aquest propòsit, el nostre Centre ha programat diferents cursos que seguidament exposem:

Els tres primers cursos s’inscriuen en el marc de la UNED–SÈNIOR i estan destinats a fomentar l’aprenentatge en diferents àrees de coneixement. El primer curs “Cortesans, samurais i oficinistes: la peculiar història del Japó” cerca descobrir les tradicions d’un país molt present en el nostre entorn però a la vegada poc conegut; el segon curs “Els animals domèstics en la nostra història” pretén apropar-nos a la nostra història i entorn a partir dels animals domèstics i, finalment, el curs “Robinson Crusoe. Una història per aprendre a aprendre” pretén despertar l’interès per la cultura des d’una experiència concreta.

Tots aquests cursos seran impartits per persones que disposen d’un ampli coneixement i experiència. Tenen una durada de 30 hores (1 sessió setmanal de dues hores) i s’iniciaran a partir de l’1, 2 i 3 de març del 2016, respectivament.

El quart curs “Estratègies per a redactar treballs acadèmics” està orientat als estudiants universitaris i pretén donar eines per desenvolupar i redactar treballs acadèmics. Aquest curs s’impartirà el proper 27 de febrer de les 10:30 hores a les 13:30 i anirà a càrrec d’una professora tutora del nostre Centre Associat amb gran experiència.

I finalment, el cinquè curs “Sobre productes, processos i serveis postals” s’inicia el proper 18 de febrer fins al 3 de juny de 2016 i té per finalitat donar a conèixer els serveis postals des d’una òptica molt pràctica.

Totes les persones interessades en participar en els dits cursos poden obtenir més informació al nostre Centre Associat o consultant la nostra pàgina web, www.unedseudurgell.es en l’apartat “Cursos i activitats”.

Telèfon 973351619

e-mail: [email protected]

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/ensenyament/centre-associat-uned-seu-d-urgell-ofereix-5-nous-cursos-formacio/20160211155104004703.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]