Imprimir

Carlota Valls fitxa per Compromís X La Seu

viurealspirineus | 03 de marzo de 2019

Òscar Ordeig i Carlota Valls.
Òscar Ordeig i Carlota Valls.

Carlota Valls serà la nº 2 d’Òscar Ordeig en la candidatura de Compromís X La Seu. Carlota Valls Albiol nascuda a Barcelona l’any 1971, és una persona arrelada a la Seu i reconeguda per amplis sectors ciutadans per la seva vàlua i dedicació als moviments socials i educatius de la Seu d'Urgell i comarca.

Carlota Valls Albiol nascuda a Barcelona l’any 1971, és una persona arrelada a la Seu i reconeguda per amplis sectors ciutadans per la seva vàlua i dedicació als moviments socials i educatius de la nostra ciutat i comarca. De sòlida formació, és Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’educació, ha exercit de professora de secundària, membre de la FAPAC, Federació de Pares i mares de Catalunya. Ha estat membre fundador de la ONG La Seu solidària, en aquests darrers anys n’ha estat la Presidenta.

Valls és una persona molt compromesa amb els sectors de la societat més desafavorits. Des de ben jove ha col·laborat amb el Casal d’infants del Raval a Barcelona i en projectes de cooperació internacional a Nicaragua, Colòmbia i Gàmbia. "A la nostra ciutat i comarca ha participat en múltiples iniciatives a favor de les famílies i dels moviments socials: impulsora de la xarxa d’AMPES de la Seu i comarca, així com de la primera Escola de Pares. Ha coordinat en els darrers anys el projecte d’acompanyament educatiu, a les escoles de La Seu, col·laboradora del Banc d’aliments i del projecte aliments per a la solidaritat, incansable defensora dels drets de les dones i dels infants", segons van explicar els socialistes en un comunicat.

La Carlota també és empresària en l’àmbit del Turisme Rural, mare de família nombrosa, i amb una voluntat de servei envers als altres extraordinària. Compromís X La Seu amb la incorporació de la Carlota Valls vol posar de manifest la gran importància que vol donar a la cohesió social, valor indispensable per a garantir el progrés de tota societat. Per la seva banda, Òscar Ordeig ha volgut agrair a la Carlota el seu compromís amb la ciutat de la Seu i està convençut que serà "una magnífica Tinent d’Alcalde i Regidora d’educació i serveis socials".

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/carlota-valls-fitxa-per-compromis-x-seu/20190303192420013603.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]