Great Taste, el club gastronòmic exclusiu de productes alimentaris delicadeses, ha fet públics els premis 2018 del certamen que se celebra des de fa 24 anys a Anglaterra i que es considera els 'Oscar' de productes i begudes a nivell internacional. Entre els 12.600 productes jutjats aquest any, Cal Tomàs, ha rebut premi amb una estrella per a tres productes (confitat de costella de porc, cap de llom curat i entrecot de vaca vella ecològica) i amb dues estrelles el producte batejat com a Pallars Ribs (costella de vedella marinada a baixa temperatura). Per Cal Tomàs rebre aquests guardons suposa ''un reconeixement a la qualitat i a la producció artesana a nivell mundial'' i ''un reforç per a la venda tant per al mercat nacional com en l'internacional''. Els premis Great Taste es consideren l'acreditació més reconeguda per a artesans i productors alimentaris especialitzats de tot el món.
L'estrella en la vaca vella ha suposat per a la família Gordó un premi especial ja que ''reconeix la nova línia de producte en què fa dos anys que estem treballant''. La vaca vella eco és ''un producte exclusiu i seleccionat'' que es cria en poques explotacions ramaderes de Catalunya. Els productes premiats s'etiqueten amb el segell d'excel·lència; distintiu que Great Taste proveeix i que té validesa per a tres anys.
A tot l'estat espanyol s'han premiat 106 productes, jutjats a cegues per més de 500 reconeguts paladars; crítics d'alimentació, xefs, restauradors i productors, així com escriptors i periodistes gastronòmics. Els productes es puntuen tenint en compte sabor, combinació d'ingredients, textura i olor sense el coneixement de packaging o marca.
Entre els jutges reconeguts, es va comptar amb la presència del campió del MasterChef 2018, Kenny Tutt, de la xef i escriptora gastronòmica, Elly Curshen, de l'eco xef i escriptor, Tom Hunt i dels compradors de Harrods o Selfridges, entre d'altres.
Cal Tomàs és una empresa familiar que fa quatre generacions que es dedica a la ramaderia i a l'elaboració d'embotits de porc. Les seves vaques pasturen pels prats i les muntanyes del Pallars. Seleccionen les races més preuades i alimenten els vedells amb farratges i cereals que ells mateixos cultiven. Per als embotits de porc, ''seleccionem les millors carns, respectant els processos de curació i cocció i embotint amb tripa natural'', afirmen.