Imprimir

Les associacions de municipis insten els ajuntaments a aturar l'activitat institucional durant 72 hores 

viurealspirineus | 14 de octubre de 2019

Aquest migdia ha tingut lloc una aturada de 10 minuts a la porta de l'ajuntament de la Seu d'Urgell. Foto: Montserrat Rovira.
Aquest migdia ha tingut lloc una aturada de 10 minuts a la porta de l'ajuntament de la Seu d'Urgell. Foto: Montserrat Rovira.
L'Associació Catalana de Municipis i l'Associació de Municipis per la Independència insten els ajuntaments a aturar l'activitat institucional durant 72 hores. En aquests tres dies, demanen als alcaldes que convoquin un ple extraordinari per aprovar una moció en resposta a la sentència del judici del Procés. Mentrestant, entitats esportives, culturals i sindicats han mostrat el seu rebuig a la sentència de l'1-O que s'ha fet pública avui.
Els presidents de l'ACM, Lluís Soler, i de l'AMI, Josep Maria Cervera, han assegurat aquest dilluns que Quim Torra ha convocat un acte el dia 26 d'octubre al Palau de la Generalitat i conviden a les institucions municipals a participar-hi. Soler ha explicat que les dues associacions han viscut la resolució judicial amb "consternació absoluta" i que volen mostrar "el més clar i contundent rebuig". 
Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/comarques/associacions-municipis-insten-els-ajuntaments-aturar-lactivitat-institucional-durant-72-hores/20191014184154016105.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]