Imprimir

Una alumna de l’Hug Roger III de Sort guanya el Premi COAC per a Treballs de Recerca

viurealspirineus | 09 de junio de 2016

Maria Trujillo va fer el millor treball de recerca.
Maria Trujillo va fer el millor treball de recerca.

Aquest dimarts, 7 de juny, la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) va lliurar els desens Premis COAC de Treballs de Recerca 2016 d’estudiants de batxillerat de les sis comarques de l’Alt Pirineu i l’Aran del curs 2015-2016.

El primer premi va ser per al treball Un pas més enllà de la foscor, de l’alumna Maria Trujillo de l’Institut Hug Roger III de Sort. Els accèssits van ser per al treball Llum per a tothom, d’Erik Navarro i Jon Martínez de l’Institut d’Aran de Vielha, i per a La Geotèrmia, de Clàudia Doria i Anna Rey de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell. L’acte va tenir lloc a la Sala Auditori del CETAP-Telecentre de la Seu d’Urgell.

L’objectiu del premi és fomentar l’interès entre els alumnes de batxillerat pels treballs de recerca i investigació relacionats amb l’arquitectura i el disseny; la ciutat i l’urbanisme; el territori i el paisatge; i l’ecologia i la sostenibilitat. El jurat del premi estava format pel delegat del Pirineu de la Demarcació de Lleida del COAC, Ricard Lobo, i dos arquitectes vinculats a la Delegació, David Juàrez i Joan Marquet.

Relació de premiats

1r Premi: Un pas més enllà de la foscor

Alumna: Maria Trujillo i Gironi

Tutores: Teresa Pérez i Carmen Mercedes Schouten

Institut Hug Roger III de Sort

 

Accèssit: Llum per a tothom

Alumnes: Erik Navarro i Ferreira i Jon Martinez i Moraiz

Tutor: Marcos España Consul

Institut d’Aran de Vielha

 

Accèssit: La Geotèrmia

Alumnas: Clàudia Doria i Vilarrubla i Anna Rey i Dolcet

Tutora: Eulália Nogués

Institut Joan Brudieu de La Seu D’Urgell

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-sobira/alumna-l-hug-roger-iii-sort-guanya-premi-coac-per-treballs-recerca/20160609065239005072.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]