Imprimir

8 fondistes catalans seleccionats per participar al Trofeu Topolino 2016

viurealspirineus | 13 de enero de 2016

Imatge que ens arriba dels entrenaments a Innsbruck.
Imatge que ens arriba dels entrenaments a Innsbruck.

Corredors d'esquí de fons dels clubs catalans ANEC, PEC, CEFUC, BELLVER i CAEI han estat seleccionats per participar al 33è Trofeu Topolino d'Esquí de Fons que tindrà lloc a Valle di Fiemme (Itàlia) del 21 al 24 de gener.

Els seleccionats han estat Maria Iglesias Barés de l'Aran Nòrdic Esquí Club (ANEC); Miquel Auladell Visa i Martí Forcada Cot del Club Esquí Puigcerdà (PEC); Gerard Palomo Vicente i Cesc Collel Pantebre del Club d'Esquí de fons Urgellet Cerdanya (CEFUC); Maria Sellés Gash i Jana Sellés Bancells del Club Esquí Bellver (BELLVER) i Paula Martínez Codina, Pol Riu Quiñones i Alvaro Díez Berenjeno del Club Esquí Nòrdic Arp (CENA) i Marta Marta Moreno Ramos del Club Aranés d'Esports d'hivern (CAEI).

Maria Iglesias va fer història en la passada edició d'aquest Trofeu

L'esportista aranesa d'esquí de fons Maria Iglesias Bares va aconsegir en la passada edició del Trofeu Topolino la 6a posició del podi, el millor resultat de la història d’Espanya aconseguit en aquesta competició, per a molts considerada com els Campionats del Món en categories Infantils i Cadets.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/esports/8-fondistes-fceh-seleccionats-per-participar-trofeu-topolino-2016/20160113080956004602.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]