Imprimir

500 alumnes de l'acadèmia de Talarn comencen els exercicis militars

ACN / viurealspirineus | 06 de noviembre de 2017

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo a Talarn. Imatge del 29 de març del 2017. Foto: Marta Lluvich
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo a Talarn. Imatge del 29 de març del 2017. Foto: Marta Lluvich

També està previst que hi participin helicòpters de batalló

Els 520 alumnes de l'Acadèmia de Suboficials de l'exèrcit espanyol que hi ha a Talarn duran a terme aquesta setmana una sèrie d'exercicis d'instrucció a diverses zones de Tremp, Salàs de Pallars i la mateixa acadèmica, al Pallars Jussà. Segons un comunicat del Ministeri de Defensa, l'objectiu de l'exercici és posar a la pràctica les diferents assignatures que han cursat els alumnes a les aules, com topografia, comportament en missions internacionals, transmissions i moviments bàsics per equips. Aquests alumnes deixaran l'acadèmia el pròxim 22 de desembre amb destí als diferents centres d'especialització de l'exèrcit de terra. Als exercicis militars també està previst que hi participin helicòpters de batalló que faran diferents desplaçaments entre els llocs habitats i l'acadèmia de Talarn.

Els alumnes de l'acadèmia han cursat diversos estudis i anualment fan tres exercicis pràctics que s'han desenvolupat en diferents zones de la demarcació de Lleida com són les comarques de la Val d'Aran, el Solsonès, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i la Noguera. El passat 21 d'octubre, aquests alumnes van fer la jura o promesa de la bandera espanyola.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-jussa/500-alumnes-lacademia-talarn-comencen-els-exercicis-militars/20171106095849009761.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]