2.000 Boc'n Rolls per fomentar el reciclatge a les escoles del Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà endega una campanya de sensibilització per fomentar el reciclatge a les escoles pallareses i distribueix 2.000 Boc’n Rolls.

20180620_113558 (1)
photo_camera Alumnes i professors del Col·legi Maria Immaculada han participat en la iniciativa

La vicepresidenta del Consell Comarcal, M. Pilar Cases, ha assistit al col·legi Maria Immaculada on ha repartit 300 boc’n rolls entre l’alumnat i el professorat del centre.

L’ús d’aquest porta-entrepans ecològic, permet reduir els embolcalls d’un sol ús per aquest motiu Cases ha explicat que aquest és una més de les accions que cal implementar de cara a una bona gestió dels residus i “ som conscients que aquesta tipologia d’accions ajuden al present i al futur, i així hem de treballar per cuidar i respectar l’entorn”.

La campanya pretén fomentar el reciclatge com a estil de vida en la societat, reduint els residus altament contaminants com per exemple, el paper d’alumini, partint de l’educació i conscienciació als més petits. A més, amb accions d’aquesta tipologia, s’aconsegueix un entorn més net, més saludable i alhora s’evita la generació quantitativa de residus.