Imprimir

200 persones omplen el pati de la biblioteca de Sant Agustí en suport a Compromís X La Seu

viurealspirineus | 13 de mayo de 2019

Imatge de la presentació de Compromís X la Seu al pati de la Biblioteca de Sant Agustí/CXLa Seu
Imatge de la presentació de Compromís X la Seu al pati de la Biblioteca de Sant Agustí/CXLa Seu

Òscar Ordeig afirma que el proper dia 26 de maig ens juguem “canvi o continuïtat”.

Compromís X La Seu ha presentat, aquest diumenge 12 de maig a les 19 hores del vespre, al pati de la Biblioteca Sant Agustí, la seva candidatura per a les properes eleccions municipals de la Seu d´Urgell amb l'assistència d'un públic molt nombrós.

El candidat de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, ha estat l´encarregat de dur a terme la presentació de la formació, acompanyat pel gruix de persones que conformen l´equip, i ha explicat les línies mestres del projecte de canvi per a la Seu.

També han intervingut diferents membres de la llista per tal d’explicar els motius que els han portat a formar part d’aquest projecte i les línies principals del programa electoral. Abans de les intervencions s’ha projectat un vídeo amb imatges i intervencions de diferents persones.

La voluntat de servei, honestedat, transparència i fugir de partidismes, tractant a tothom per igual, és el primer compromís que Òscar Ordeig contreu amb la gent de la Seu.

Compromís és una candidatura que es defineix de canvi, amb voluntat de servei i amb ganes de fer de la Seu una ciutat de qualitat per viure i treballar.

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/200-persones-omplen-pati-biblioteca-suport-canvi-i-compromis-x-seu/20190513111337014277.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]