550 corredors van participar en una nova edició de la prova aranesa

Jordi García i Marta Cester guanyen la XXII edició de la "Cursa dels 15 pobles" amb 550 participants

Carlos Llerandi i Josune Vilumbrales aconsegueixen la victòria en el III Trofeu Arturo Riba, cursa de 11 km.

180826_1
photo_camera XXII edició de la "Cursa dels 15 pobles"

Més de 550 corredors van participar, ahir, diumenge 26 d'agost, en la XXII edició de la Cursa dels 15 pobles, organitzada per l'Associació de Voluntaris Val d'Aran i amb la col·laboració del Conselh Generau d'Aran, Ajuntament de Vielha i Mijaran i Diputació de Lleida, a més de la resta d'Ajuntaments i Entitats Municipals Descentralitzades per on es desenvolupa la Carrera.

La Corsa i Caminada des 15 Pobles és ja una activitat esportiva consolidada que des dels seus orígens busca, a través d'aquesta prova, la recuperació dels antics camins i les vies de comunicació entre els pobles pirinencs, passant a formar part del patrimoni natural i també històric de la Vall d'Aran.

Els recorreguts van transcórrer pels diferents pobles de la zona del Baix i Mig Aran, amb inici a Es Bòrdes i final a Vielha. La cursa XIX Trofeu Roland Gine- Carrera Juvenil de 5 km es va disputar des de Montcorbau fins a Vielha.

L'acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de la conselhèra de Torisme i Desvolopament Economic, Anna Díaz, a més d'altres autoritats polítiques del territori.