16.01.2021 |
Viure als Pirineus

FGC posa en marxa activitats familiars i d'amics per la temporada d'estiu

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa, durant el període d'abril a octubre, esdeveniments dirigits a un públic familiar i d'amics a les 5 estacions de muntanya que gestiona

Dos nens al circuit multiaventura dins el bosc de Port Ainé
Dos nens al circuit multiaventura dins el bosc de Port Ainé
FGC posa en marxa activitats familiars i d'amics per la temporada d'estiu

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa, durant el període d'abril a octubre, esdeveniments dirigits a un públic familiar i d'amics a les 5 estacions de muntanya que gestiona (La Molina, Vall de Núria, Vallter 2.000, Espot i Port Ainé) i als 9 trens turístics (el Cremallera, els funiculars de Montserrat, el Tren dels Llacs, el Tren del Ciment i l'accés a la Colònia Güell).

Aquest any, la Molina proposa novetats al Bike Park, un forfet 'La Molina Non Stop', Frisbee i HoverBoard Kart by Altitud Extreme (un enginy elèctric semblant als karts amb circuit). La Molina també ofereix un passeig en Telecabina, Tubbing i parc de jocs inflables. A la zona del Llac hi ha la platja de la Cerdanya, una zona lúdica i de jocs d'aigua, barques i patinets d'aigua ponis i el frisbee com a novetat.

La Vall de Núria es presenta com a principals novetats amb una reforma de 14 habitacions a l'Hotel Vall de Núria, embarcament directe a les estacions, ampliació de terrasses i espais solàriums, el camí mirador del Llac, un circuit de mini bicicletes al Parc Lúdic i millores a la infraestructura del Cremallera (via, catenària, allaus i massís rocós). Núria també presenta activitats com tir amb arc, barques i canoes, senderisme, circuit d'orientació o minigolf.

Vallter 2000, al Ripollès, engegarà la temporada d'estiu el dia 22 de juliol i fins a l'11 de setembre amb l'obertura del Telecadira que permetrà als visitants fer activitats de senderisme i descoberta del territori. A més de 2.000 metres, com a novetat, s'inicia una experiència gastronòmica singular amb maridatges entre la carn del Pirineu i els vins de l'Empordà.

Port Ainé presenta la cronoescalada amb bicicleta de carretera a l'estació com a novetat, amb 18,6 quilòmetres de pujada i 1.228 metres de desnivell positiu. Port Ainé seguirà amb el parc lúdic i d'aventura amb un ampli ventall d'activitats dins el Parc Natural de l'Alt Pirineu. aquesta estació obrirà aquest estiu el telecadira JET CIM els dies 5 i 13 d'agost.

A Espot es manté el centre Trail Running dels Pirineus i s'organitza una cursa diferent com és que es pot fer el dia i a l'hora que es vulgui i els participants es podran comparar amb la resta. Aquesta cursa és kilòmetre vertical Vall de Peguera.

FGC posa en marxa activitats familiars i d'amics per la temporada d'estiu
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad