25.02.2020 |
Viure als Pirineus

La Cerdanya tindrà el seu primer Escape room

S’ambientarà en un refugi de muntanya i s’inaugurarà el desembre d’enguany

Una imatge del nou espai "Escape Room"
Una imatge del nou espai "Escape Room"
La Cerdanya tindrà el seu primer Escape room

Aquest, serà el primer Escape room de la zona, i no serà un qualsevol, ja que estarà ambientat en l'alta muntanya i molt relacionat amb la Cerdanya. A partir d'aquest desembre tothom qui vulgui podrà anar a l'Únic Parc, situat a Llívia. Aquest parc amb hípica i restaurant, té previstes una sèrie d'activitats, la primera d'elles un Escape Room.

Els Escape Room, o sales d'escapisme, són activitats cada vegada més populars, i es tracta d'una, o una sèrie d'habitacions ambientades, on s'han de resoldre enigmes, puzles i passar proves per intentar-ne sortir abans de 60 minuts.

Aquest en concret, el podran realitzar grups de 2 a 6 persones i el preu oscil·larà al voltant de 60 € per sessió. Hi ha moltes possibilitats d'obtenir descomptes, ja que l'empresa associada 360XPLORE ofereix activitats a l'aire lliure tot l'any, ja que, segons els fundadors de l'empresa, Màrius Mansilla i Olga Barcons apunten que "cal premiar el client habitual".


Escape Room Cerdanya - Crowdfounding from 360XPLORE on Vimeo.

A més, una de les diferències amb altres empreses, és la manera especial de finançar l'Escape Room. Parlem del "crowdfounding" o micromecenatge, que és una forma molt innovadora d'intercanvi, i que cada cop és més popular a tot el món. Es tracta de comprar productes o activitats abans que surtin al mercat, amb un preu molt més baix. L'empresari obté capital per invertir en el producte i a canvi els clients l'obtenen per un preu immillorable.

Aquest Escape Room s'ubicarà a Llívia i s'ha previst l'obertura pel pont de la Puríssima d'aquest 2017. Serà el primer d'una sèrie de diferents sales amb jocs intrigants, que et faran treballar la ment i intentar resoldre els enigmes per avançar en el joc. A més és un magnífic treball de cooperació en equip. A més, en aquesta zona és especialment interessant una activitat "indoor", és a dir, que no sigui a l'aire lliure, i així poder gaudir amb amics i família també en els dies freds o plujosos.

Per a més informació:

http://cerdanyaescaperoom.cat/

Participacions en el micromecenatge:

https://www.indiegogo.com/projects/escape-room-en-la-cerdanya-pirineo-de-catalunya#/

 

 

Comentarios