24.06.2018 |
Viure als Pirineus

Forn al màxim!

Les temperatures entre demà dijous i dissabte tocaran sostre, amb una calor molt intensa especialment durant la nit! Avui però, la temperatura no serà molt alta i fins i tot aquesta tarda, moltes zones del Pirineu i Prepirineu veuran ploure!

Una imatge del Cadí amb tormenta.
Una imatge del Cadí amb tormenta.

Dimecres 2: Matí amb domini del sol, alguns núvols mitjans i cel blanquinós de la calima. Durant la tarda arribaran ruixats i tempestes, algunes fortes, i que podran afectar qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. Com sempre amb aquestes situacions, hi haurà llocs on no caurà ni una gota, i en canvi altres que cauran autèntics patacs d’aigua. Temperatura alta, però amb valors força normals per l’època de l’any.

Dijous 3: Dia amb domini del sol, i sense risc de precipitacions. El més destacable la pujada notable de temperatura, amb valors màxims molt alts, que podrien fregar a les valls més càlides del Prepirineu els 40ºC!

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte encara càlids, amb domini del sol i algunes tronades de tarda. Diumenge més inestable, i amb una notable refrescada.

Comentarios