25.06.2018 |
Viure als Pirineus

Divendres, dissabte i Sant Jordi de temps agradable primaveral

Continuem amb la ratxa de les últimes setmanes de temps estable, massa estable per l’època de l’any!

Mapa del temps
Mapa del temps
Divendres, dissabte i Sant Jordi de temps agradable primaveral

Continuem amb la ratxa de les últimes setmanes de temps estable, massa estable per l’època de l’any! Sembla que avui, demà i el dia de Sant Jordi, tindrem domini del sol i temperatures primaverals, amb contrast tèrmic acusat entre el dia i la nit. I tot esperant als possibles canvis, fins i tot importants, que podrien arribar la setmana vinent, amb el retorn de les pluges i les nevades a les nostres muntanyes.

Divendres 21: Matí de sol radiant novament a gran part del Pirineu i Prepirineu, amb tan sols alguns núvols decoratius al cel. A la tarda les nuvolades es faran més presents, però no donaran cap precipitació. Ambient fred al matí, i més calor al centre del dia.

Dissabte 22: Dia radiant de sol, amb poques nuvolades, ni tan sols a la tarda. No s’esperen precipitacions, i les temperatures, tant màximes com mínimes, pujaran un parell de graus respecte divendres.

Diumenge 23, SANT JORDI: Matí radiant a tot el Pirineu i Prepirineu, amb creixement d’algunes nuvolades, que com a molt, donaran algun ruixat molt poc important, cap al sector de la Vall d’Aran o zones pròximes. Temperatures molt agradables.

Pendents del temps a partir de dilluns a la tarda, i especialment dimarts i dimecres, quan ens podrà visitar un front força actiu, acompanyant d’una brusca caiguda de les temperatures i el retorn de les nevades.. Ho anirem seguint! Us deixem el mapa de neu previst per l’inici de la setmana vinent!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Comentarios