28.09.2020 |
Viure als Pirineus

Ambient de tardor!

Avui arriba la refrescada! Més que estar a punt d’entrar al juliol, tindrem la sensació de trobar-nos en els últims dies de l’estiu, i és que la temperatura es mantindrà avui fresca, acompanyada d’un cel força tapadot i amb ruixats i tronades presents, especialment a la tarda, i amb neu, que anirà baixant durant el dia de cota. La resta de la setmana es mantindrà fresca o freda, amb alguns ruixats i nevades a cotes altes, i gelades a alta muntanya i que possiblement divendres a primeres hores podrien fins i tot, arribar a la plana de la Cerdanya!

Mapa de la neu al Pirineu.
Mapa de la neu al Pirineu.
Ambient de tardor!

Dimecres 28: Dia amb nuvolositat abundant, especialment a la tarda. Durant el matí tindrem alguns ruixats a qualsevol indret, que es faran més abundants durant la tarda. Realment aquesta tarda entre els ruixats i les temperatures fresques, semblarà que sigui tardor. La cota de neu anirà baixant a la tarda cap als 2600m. Ambient sensiblement més fresc o fred a alta muntanya.

Dijous 29: El dia serà força més estable, amb domini del sol durant el matí a gran part del Pirineu i Prepirineu, i amb creixement de nuvolades que a la tarda podran donar algun ruixat cap al Pirineu occidental. Ambient més fred durant les primeres hores del dia.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte augmentarà novalment la inestabilitat, amb ruixats i algunes tronades especialment a les tardes. L’ambient continuarà fresc, i podrem veure nevar per sobre dels 2300m. Diumenge el temps serà més estable, i la setmana vinent les temperatures tornaran a ser estiuenques.

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Ambient de tardor!
Comentarios