25.07.2021 |
Viure als Pirineus

TERRITORI

A la muntanya, deixa’t guiar

L'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) impulsa la campanya “A la muntanya, deixa’t guiar”
A la muntanya, deixa't guiar bis
El gran espectacle de la brama del cérvol a Isil, Alt Àneu/IDAPA
A la muntanya, deixa’t guiar

L'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) impulsa la campanya “A la muntanya, deixa’t guiar”, que té per objectiu donar a conèixer el valor afegit que aporten els guies professionals de l’Alt Pirineu i Aran. 

La campanya, sorgida en el marc de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran, compta amb la col·laboració de guies d’arreu dels Pirineus. Amb aquesta iniciativa es pretén incrementar la contractació de guies i contribuir a consolidar la professió a la regió pirinenca.

Amb aquesta iniciativa es pretén incrementar la contractació de guies i contribuir a consolidar la professió a la regió pirinenca.

Tipus de guiatges

Guiatges de muntanya: Ens acompanyen a fer un cim, un itinerari per la mitja o l’alta muntanya, etc. També n’hi ha d’especialitzats en barranquisme, escalada i altres activitats.

Guiatges de natura: Ens ensenyen els secrets dels mamífers i dels ocells, dels boscos i els estanys, de les plantes, de l’origen dels Pirineus, dels cels estrellats.

Guiatges de fotografia: Ens ajuden a fer millors fotos, a trobar llocs fotogènics, a buscar les llums idònies, a capturar instants únics.

Guiatges culturals: Ens mostren el ric patrimoni arquitectònic de muntanya però també la cultura, les tradicions, les llegendes.

A la muntanya, deixa't guiar

Els guiatges, experiències amb valor afegit

Et preguntes si val la pena pagar per un guiatge? Et donem 10 motius: 

1. Diversió 2.Comoditat 3. Seguretat 4. Aprenentatge 5. Reflexió 6. Privilegi 7. Informació 8. Passió pel territori 9. Ocupació 10. Preu ajustat

Directori de guies

El directori www.sompirineu.cat/directoriguies inclou guies professionals en actiu que ofereixen serveis a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran. Els/les guies poden tenir diverses especialitzacions temàtiques, escull la que més t’interessi utilitzant el cercador. Cada guia disposa d’una fitxa pròpia on podràs veure-li la cara, una breu descripció i les seves dades de contacte per si vols parlar-hi. 

Per tant, no t’ho pensis més: A LA MUNTANYA, DEIXA’T GUIAR

Tots els productes comunicatius vinculats a la campanya es poden consultar al microsite www.sompirineu.cat/deixatguiar

 

logo IDAPA 2

A la muntanya, deixa’t guiar
Comentarios