18.01.2021 |
Viure als Pirineus

PARTITS POLÍTICS

El tinent d'alcalde de Tremp, Antoni Flores, escollit candidat al Parlament de Catalunya

Elisa Farré ha rebut el suport majoritari de la militància d'ERC a l'Alt Urgell
Antoni Flores, a la Rambla Doctor Pearson de Tremp /esquerra.cat
Antoni Flores, a la Rambla Doctor Pearson de Tremp /esquerra.cat
El tinent d'alcalde de Tremp, Antoni Flores, escollit candidat al Parlament de Catalunya

Aquest dimarts s’ha celebrat el congrés comarcal extraordinari d’ERC al Pallars Jussà i la militància republicana ha escollit Antoni Flores com el seu candidat a la llista electoral al Parlament de Catalunya. Antoni Flores i Ardiaca compta amb una dilatada experiència política, és president de la federació comarcal d'ERC del Pallars Jussà, és l'actual Vicepresident al Consell Comarcal del Pallars Jussà i 2n Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tremp. Flores és un veterà militant de la formació independentista, des de fa més de 25 anys. Enginyer tècnic industrial mecànic de professió, es va iniciar en la política el 1992, data a partir de la qual és militant d'ERC. En aquesta segona legislatura a l’Ajuntament, Antoni Flores és regidor d'Hisenda i Patrimoni, manteniment, mobilitat i Via pública, serveis, Obres i Urbanisme i Recursos Naturals i Municipi.

Elisa Farré candidata de l'Alt Urgell

La militància d'ERC de l'Alt Urgell ha escollit, aquest dimecres, Elisa Farré com la seva candidata a la llista electoral al Parlament de Catalunya. Elisa Farré Torra, nascuda a Vallfogona de Balaguer fa 53 anys. Ha estat directora de l’Oficina de Treball de l’Alt Urgell i en l'actualitat treballa i viu a Barcelona. Llicenciada en ciències polítiques i sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona.

La resta de candidats comarcals al Parlament de Catalunya seran escollits en els seus respectius congressos. El Pallars Sobira el celebrarà aquest dissabte dia 28, a les 12h; la Vall d'Aran i la Cerdanya, el mateix dissabte a les 19h; i l'Alta Ribagorça, el dilluns dia 30, a les 19h. El fins ara diputat al Parlament de Catalunya, Francesc Viaplana, va anunciar el passat 18 de novembre, a través d'un article d'opinió, la seva decisió de no tornar-se a presentar com a parlamentari i "així dedicar-se plenament a la tasca d'alcalde de la Seu d'Urgell".

Marta Vilalta bis

(Foto: Marta Vilalta al Centre Cívic 'L'Escorxador' de la Seu d'Urgell /MP)

Marta Vilalta, cap de llista d'ERC per Lleida

La Comissió de Garanties d’Esquerra Republicana va verificar, divendres passat, totes les signatures que avalaven Marta Vilalta com a cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya en les properes eleccions al Parlament de Catalunya, per la circumscripció electoral de Lleida. La secretaria general adjunta i portaveu nacional de la formació republicana va aconseguir 225 signatures d’avals vàlids, fet que suposa haver aconseguit i superat molt amplament el suport de més del 10% de les persones militants de les federacions regionals de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran i de la federació comarcal del Solsonès d’Esquerra Republicana de Catalunya que integren la circumscripció electoral de Lleida.

A partir d’ara, el procés electoral continua en marxa per triar els membres que hauran d'integrar el conjunt de les llistes electorals dels republicans a cada una de les quatre circumscripcions, que hauran de ser ratificades, també pel Consell Nacional, el proper dissabte 12 de desembre.

El tinent d'alcalde de Tremp, Antoni Flores, escollit candidat al Parlament de Catalunya
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad