28.01.2021 |
Viure als Pirineus

ALT URGELL

La Seu elabora un vídeo sobre l'ús abusiu que es fa de les pantalles i de les xarxes socials

 

 

La Seu elabora un vídeo sobre l'ús abusiu que es fa de les pantalles i de les xarxes socials

A partir d’avui ja es pot veure la càpsula audiovisual que tracta sobre l’ús abusiu de les xarxes socials i de les pantalles que se’n fa avui en dia. Aquest vídeo té com a objectiu abordar aquesta qüestió per educar al públic en general i, especialment, als joves, perquè facin un ús responsable d’aquestes comunitats virtuals d’Internet. Aquesta càpsula audiovisual es pot trobar a les xarxes socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i al canal de YouTube de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Aquesta càpsula audiovisual és fruit d’un treball intergeneracional elaborat durant el primer trimestre de l’actual curs acadèmic per joves segueixen  el programa de Pla de Transició al Treball (PTT) i gent gran de la Seu d’Urgell, dinamitzat pel psicòleg Miquel Alet.

Des d’avui, ja se es pot visionar aquest vídeo a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i del canal de YouTube de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, per tal que tothom conegui aquest projecte organitzat per les àrees municipals de Joventut, Gent Gran i Educació.

Val a dir que en el marc de Temps de jugar que va tenir el passat 28 de desembre dins dels actes lúdics de la programació nadalenca El Món Màgic de les Muntanyes, ja se’n va fer una primera i única difusió d’aquest vídeo.

Els actors del vídeo han estat Josep Fernández i Jordi Viñals, mentre que el guió, l’escenografia i el muntatge tècnic ha anat a càrrec dels alumnes i professorat del PTT.

Durant aquest segon trimestre de l’actual curs s’està treballant en l’edició d’una segona càpsula audiovisual que tractarà sobre l’assetjament a través de les xarxes socials.

La Seu elabora un vídeo sobre l'ús abusiu que es fa de les pantalles i de les xarxes socials
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad