01.12.2020 |
Viure als Pirineus

CRISI CORONAVIRUS

Salut informa d'una nova mort per coronavirus a l'Alt Pirineu i l'Aran

A la Regió Sanitària pirinenca s'han diagnosticat 16 persones més amb COVID-19 i hi ha 46 malalts ingressats. Les altes acumulades són 32
Salut informa d'una nova mort per coronavirus a l'Alt Pirineu i l'Aran

El Departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores ha mort un pacient persona a la demarcació de l'Alt Pirineu i Aran. Es tracta d'una persona de 92 anys que estava ingressada a l'Espitau Val d'Aran amb patologies prèvies. Salut també ha informat de 16 nous positius a la regió sanitària pirinenca i, per contra, de que en les últimes hores han estat donades 3 persones.

Dades actualitzades
A la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, 46 persones es troben ingressades en centres hospitalaris amb coronavirus. D'aquests casos, 12 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 17 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 5 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta i 12 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta. En aquesta Regió Sanitària, en les últimes hores han estat donades d'alta 3 persones que es trobaven ingressades i les altes acumulades en aquest territori són 32.

Salut informa d'una nova mort per coronavirus a l'Alt Pirineu i l'Aran
Comentarios