17.04.2021 |
Viure als Pirineus

CRISI CORONAVIRUS

Salut comptabilitza 99 casos de coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran

Només a l'Àrea Bàsica de Salut de la Pobla de Segur hi ha comptabilitzats 25 casos
Mapa covid19
Mapa amb la incidència de casos positius de Covid-19 a Catalunya
Salut comptabilitza 99 casos de coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran

El Departament de Salut ha posat a disposició dels ciutadans un lloc web per consultar la incidència de casos positius de Covid-19 al conjunt de Catalunya. A través d'un mapa de color interactiu es pot consultar la incidència de la malaltia, en funció de les persones afectades segons els habitants que té cada municipi. L'interactiu també dona informació de casos de coronavirus per cada 100.000 habitants de totes les àrees bàsqiques de salut de Catalunya.

Efectius del Grup Sanitari de l'Exèrcit procedents de Saragossa es preparen per desinfectar el Centre Geriàtric del Pirineu, a la Pobla de Segur. Imatge del 25 de març de 2020. (Horitzontal)

(Foto: Efectius de l'exèrcit desinfectant, aquest dimecres, la residència de la pobla de Segur/Marta Lluvich)

En aquest mapa de color pots consultar l'evolució de la malaltia per Àrees Bàsiques de Salut. Segons aquesta informació, que s'actualitza diàriament amb les últimes dades recollides pel sistema de salut, l'Alt Pirineu i Aran comptabilitza a hores d'ara, 99 casos positius de coronavirus. En el mapa interactiu es pot apreciar clarament els casos destacables, com el brot de l'Anoia o la Pobla de Segur, on hi ha hagut un brot a la residència de gent gran del municipi. 

AQUÍ PODEU CONSULTAR EL MAPA INTERACTIU

Per Àrees Bàsiques de Salut, les dades a l'Alt Pirineu i Aran són aquestes: Aran, 24; Alta Ribagorça, 3; Pallars Sobirà, 8; La Pobla de Segur, 25; Tremp, 6; La Seu d'Urgell, 17; Alt Urgell Sud, 6; Cerdanya, 10 casos positius.

Només nou àrees de salut de tot Catalunya no han registrat cap positiu de Covid-19.  

Salut comptabilitza 99 casos de coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran
Comentarios