05.03.2021 |
Viure als Pirineus

DADES ACTUALITZADES COVID19 (2 JUNY)

Quatre nous positius per coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran

La situació a tot l'Alt Pirineu i Aran va a favor de poder entrar a fase 3 dilluns, però compte amb la Cerdanya, és la comarca que ara mateix més preocupa. 
Entrada principal a l'Espitau d'Aran/FS
Quatre nous positius per coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran

El Departament de Salut ha informat que aquest dimarts dia 2 de juny, a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran s'han comptabilitzat 409 casos positius acumulats des de l'inici de la pandèmia, 4 més que el dia anterior. També es manté, des del 18 d'abril, fa més d'un mes, la xifra de 30 morts, 13 en hospitals, 7 en residències geriàtriques, 2 al seu domicili i 8 més no classificats. A les residències de gent gran s'han registrat 80 positius. Les altes hospitalàries acumulades han estat 173, les mateixes que ahir.

Hospital de la Seu d'Urgell

L'alcalde de la Seu d'Urgell i President de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, ha informat a través de les xarxes socials que "a l’hospital de la Seu seguim sense pacients ingressats per COVID19 ni pendents de resultats ". Pel que fa a l'àmbit de l'Àrea Bàsica de Salut de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega ha informat que " hi tenim aïllats 80 veïns i veïnes: 13 són casos confirmats, un menys que ahir; 27 sospites i 40 contactes sense símptomes; ja s'ha donat l'alta a 353 persones, 5 més que ahir. També sembla que anem bé"

Alt Pirineu

A l’Alt Urgell el nombre de contagis és de 74, de sospitosos 765 i de morts per coronavirus 6. A la Cerdanya i al Pallars Sobirà no hi ha hagut de moment cap defunció, amb 68 i 21 casos positius i 401 i 266 de sospitosos respectivament. Mentre que al Pallars Jussà es comptabilitzen 17 morts amb 112 contagiats i 839 sospitosos i a la Vall d'Aran 124 casos d'infectats i 431 sospitosos i 6 morts. I a l'Alta Ribagorça s'ha constatat 12 contagis, 138 sospitosos i una mort. 

Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 67.233 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. 

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.069 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 149.

A més, 1.940 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 38.256 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.987 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.323 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.740 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.048 a una residència i 783 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Aquestes dades estan disponibles a l'apartat dels mapes interactius de Dades Actualitzades SARS-COVID-19 que ha dissenyat l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) a partir de les dades del registre RSAcovid19 del Departament de Salut. 

Quatre nous positius per coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad