24.06.2018 |
Viure als Pirineus

El Pirineu condemna la repressió policial de l'1-O

Avui, a les 12 h del migdia, moltes persones del Pirineu s'han concentrat davant les portes dels ajuntaments com a mostra de rebuig

El batlle de Sort, Ramón Monterde davant la casa de la vila
El batlle de Sort, Ramón Monterde davant la casa de la vila
El Pirineu condemna la repressió policial de l'1-O

El Pirineu ha exhibit la seva indignació davant els actes duts a terme per la Guardia Civil i la policia espanyola, que ha deixat prop de 900 ferits durant la jornada del referèndum de l'1 d'octubre. Centenars de persones s'han concentrat davant les portes dels ajuntaments i dels seus centres de treball com a mostra de rebuig. El nombre de ferits, 384 corresponen a la Regió Sanitària de Barcelona. D'aquests, 302 són de la capital catalana, 51 de la regió metropolitana nord i 31 de la sud. 250 ferits corresponen a la regió sanitària de les comarques gironines, 11 a la de Lleida, 58 a la de les Terres de l'Ebre, 47 a la de les comarques centrals, 42 a la del Camp de Tarragona i 1 a la de l'Alt Pirineu i Aran.

Les persones que han acudit a les portes dels ajuntaments han cridat consignes protegint la seva llibertat democràtica i donant suport a la independència.

Pont de Suert - Alta Ribagorça 

Sort i Llavorsí - Pallars Sobirà 

Plaça dels Oms, Fundació Sant Hospital i Escola i Institut La Valira de La Seu d'Urgell - Alt Urgell 

IMG_6268

IMG_6263

valira1

valira

Comentarios