30.03.2020 |
Viure als Pirineus

FESTES DE NADAL

Parcs de Nadal del Pirineu, lleure en família

El Cucaliu de Tremp, el Parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà. el Parc de Nadal Infantil de la Seu d'Urgell i el Parc de Nadau de Vielha, ofereixen una interessant oferta lúdica per a les famílies.
Parc de Nadal de la Seu d'Urgell/FS
Parc de Nadal de la Seu d'Urgell/FS
Parcs de Nadal del Pirineu, lleure en família

Els parcs de Nadal són una magnífica oportunitat per a viure el lleure en família durant les vacances de Nadal. L’Alt Pirineu ofereix a diverses comarques una bona oferta de ‘Parcs de Nadal’.

L’objectiu dels Parcs de Nadal de l’Alt Pirineu és oferir diverses activitats que satisfacin les necessitats lúdiques i educatives dels infants i joves. També pretenen que la canalla potenciï la seva creativitat, desenvolupi diferents aspectes psicològics i físico-motrius, i sobretot que gaudeixin del temps de lleure. També proposen diferents opcions d’oci diferents a les habituals,  com ara potenciar el respecte al medi ambient.

Parc Infantil de Nadal de la Seu d’Urgell

Del divendres 27 al dilluns 30 de desembre la Seu d’Urgell ofereix el tradicional Parc de Nadal Infantil que s’ubica novament al pavelló poliesportiu amb un munt d’activitats perquè nens i nenes de 0 a 12 anys s’ho puguin passar d’allò més bé durant les vacances nadalenques. El preu de l’entrada és de 2 euros per infant i dia.

Aquest parc d’oci estarà obert d’11 a 13 hores i de 16 a 19 hores. El parc oferirà durant aquests quatre dies inflables, espai de joc per a infants de 0 a 3 anys, un circuit vial, així com viure l’experiència de munyir una vaca. A més a més, cada tarda s’hi faran diversos tallers relacionats amb decoracions nadalenques; un taller de cuina divendres 27 a la tarda, que anirà a càrrec del restaurant Arbeletxe; un taller de globoflèxia dissabte 28 a la tarda; un taller de màgia i jocs amb ALLAU diumenge  a la tarda, i animació musical el dilluns 30 a la tarda.  

El Parc de Nadal també celebrarà cada dia sortejos amb premis per gentilesa de les diferents entitats i empreses del territori que col·laboren en aquesta activitat infantil.

Novetats

Aquest Parc infantil de Nadal ofereix com a novetats d’aquesta edició un espai de lectura en família que porta per títol “Hi havia una vegada...”, així com un photocall reial que es trobarà ubicat a l’entrada d’aquest parc nadalenc.

Un altra proposta nova és un taller que tindrà lloc cada matí dedicat a l’espectacle nadalenc ‘El Rescat dels Minairons’. Val a dir que durant els quatre dies d’obertura del Parc del Nadal també s’hi podran comprar entrades per assistir a les tres funcions d’aquest espectacle que encara resten per celebrar-se (28 i 29 de desembre i 4 de gener).

Cucaliu de Tremp

El Cucaliu de Tremp celebra la seva 17a edició

Des del 27 de desembre fins al 2 de gener el Pavelló del Casal de Tremp acull el 17è Parc de Nadal Cucaliu. Inflables, tallers de cuina; creatius i de medi ambient; espai d’aventura; consoles; escalèxtric; jocs de taula; espai per a bebès i ludoteca.

El dia 31 de desembre a les 16h es realitzarà una festa de Cap d’Any infantil amb Gil i els Ratataplam: animació, confeti i berenar.

El dia 2 de gener a les 17h a La Lira titelles El gegant sempre té gana de Binixiflat Titelles.

El Parc, organitzat per l’empresa trempolina Bualà,  té un horari de 16h a 20h, una entrada de 2 euros per persona i dia i es preveu que hi passin més de 4.000 nens i nenes de Tremp i comarca.

Parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà

Alp i Puigcerdà celebren la desena edició del Parc de Nadal

Alp i Puigcerdà celebraran aquestes festes una nova edició del seu Parc de Nadal, la desena. Com en les passades edicions, se seguirà apostant per la combinació dels vessants lúdic i educatiu, conscienciant als més petits mitjançant el joc, els hàbits saludables, l’educació en la diversitat funcional, la solidaritat i la cooperació en el desenvolupament, etc., fent que el Parc de Nadal sigui el més concorregut del Pirineu i un dels més importants de Catalunya, amb una xifra que ha arribat als 9.000 visitants en passades edicions.

Parc de Nadau de Vielha

Parc de Nadau a Vielha

Durant les festes de Nadal totes les tardes, organitzat per l’Ajuntament de Vielha, els aranesos més petits podran gaudir del 'Parc del Nadau' al Palau d'esports. Dins del parc s'hi podran fer tallers, i hi hauran atraccions i inflables. L’horari és de les 17h a les 21h. Tancat el 25 de desembre i el 5 de gener.

Comentarios