17.01.2021 |
Viure als Pirineus

EDUCACIÓ

La Llar d'infants de Rialp aprofita la tornada al centre per fer més activitats de natura fora l'aula

El centre s'ha preparat per poder atendre als infants amb totes les mesures de seguretat i higiene
La Llar d'Infants Els Malfargats de Rialp prioritza les activitats a l'aire lliure/ACN
La Llar d'Infants Els Malfargats de Rialp prioritza les activitats a l'aire lliure/ACN
La Llar d'infants de Rialp aprofita la tornada al centre per fer més activitats de natura fora l'aula

La Llar d'Infants Els Malfargats de Rialp, al Pallars Sobirà, ha obert les portes aquest dilluns adaptant la programació educativa a les necessitats actuals prioritzant les activitats a l'exterior. Merche Sicilia, directora del centre, ha explicat que aprofitaran els recursos naturals que els ofereix l'entorn per estar més a fora de l'aula. El centre s'ha preparat per poder atendre als infants amb totes les mesures de seguretat i higiene i com a primera mesura els pares ja no poden entrar a la llar d'infants i són les professores les que els recullen i els donen la benvinguda a la porta. Els nens s'han separat per grups i s'han extremat les mesures d'higiene. El positiu d'aquesta situació és que ajudarà a "crear hàbits" als nens.

Imatge de la reobertura de la llar d'infants Els Minairons de la Seu d'Urgell l'1 de juny del 2020. (vertical)

(Foto: Un nen entra a la Llar d'infants Els Minairons de la Seu, aquest matí/Marta Lluvich)

La llar d'infants s'ha preparat per poder atendre als infants, s'han dut a terme les tasques de desinfecció necessàries, s'han adaptat els protocols de funcionament a les mesures de prevenció i s'han condicionat els espais i joguines dels infants.

Aquest dilluns, després de deixar les seves coses a l'aula i rentar-se les mans, ja han anat d'excursió vora el riu on han vist cavalls. En total aquest dilluns han estat sis els alumnes que s'han reincorporat a la llar d'infants i s'han separat en grups de tres per preservar el màxim les distàncies. La directora d'Els Malfargats ha explicat que el que serà més difícil és fer complir les distàncies de seguretat als infants.

Els infants de la llar d'infants Els Malfargats de Rialp observant un cavall que s'han trobat durant la caminada que han fet vora el riu l'1 de juny del 2020. (horitzontal)

(Foto: Alumnes i mestres de la Llar d'infants Els Malfargats de Rialp,aquest dilluns/Marta Lluvich)

D'altra banda, la llar d'infants municipal de la Seu d'Urgell, Els Minairons, ha reobert aquest dilluns les seves portes seguint també les indicacions de Salut Pública i del Departament d'Educació, acollint als alumnes dels grups de P1 i P2, preferentment d'aquelles famílies que els seus pares, mares o tutors estan treballant presencialment o que es troben en una situació de vulnerabilitat social.

En aquest centre, seguint les indicacions del Departament d'Educació, els infants s'atenen amb una ràtio de 5 alumnes per aula i l'horari d'obertura és de 7.45 hores a 13.15 hores i no s'ofereix servei de menjador.

La Llar d'infants de Rialp aprofita la tornada al centre per fer més activitats de natura fora l'aula
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad