15.08.2018 |
Viure als Pirineus

La influència dels astres en la teva vida (del 30/07 al 05/08)

Horòscopo
Horòscopo
La influència dels astres en la teva vida (del 30/07 al 05/08)
La influència dels astres en la teva vida (del 30/07 al 05/08)
 
Per Imma del Destí 
 
Ens pensem que nosaltres ho controlem tot i que res se'ns escapa de les mans i estem força equivocats ja que hi ha molts factors que d’una manera o d'una altra ens demostren que no som tan importants ni tan especials. En el moment en que aprenem a veure que la vida és molt més senzilla del que ens la muntem, només llavors descobrim que molt més fàcil i surt molt millor. No cal patir les coses per saber que les estem fent, deixant fluir tot surt millor. La vida és un regal o una putada, nosaltres decidim que ha de ser amb la nostra actitud.

ÀRIES
Triareu molt bé què és el que més falta us fa i amb qui voleu estar en cada moment. Teniu tot el dret a decidir quines són les vostres prioritats i què heu de fer amb el que no us interessa. Tindreu bones ajudes al voltant i no us farà falta fer gaire esforç per prendre decisions. El vostre millor tema serà la imatge, voldreu quedar bé a tot arreu i us comprareu roba.   

TAURE
Sereu més contundents i directes que mai, les vostres paraules fins i tot poden retrunyir al pas que les digueu. Per una banda això és bo perquè us donarà seguretat però per l'altra banda serà massa dur per les persones del vostre entorn, sobretot per la parella. No us aniria malament deixar-vos un espai per reflexionar i per entendre cap a on voleu anar, per estar més tranquils i més suaus davant dels canvis que se us presenten.  

BESSONS
Us heu de dedicar a fer coses que us agradin per distreure el cap d’històries que no convenen. Si estàs actiu no li dones voltes a res i tot és més fàcil. Teniu la mala pensada d’analitzar massa el que teniu a casa i serieu capaços de fer algun pas en fals, cosa que no convé. El que us aniria de perles és dedicar temps a cultivar el vostre cos. 

CRANC
Els temes de feina es poden assentar bé aquests dies, us sentireu més segurs i amb ganes de tirar endavant. Fins i tot hi ha ganes de fer canvis per avançar i que no us estranyi que hi hagi ganes d’estudiar i de voler aprendre coses noves relacionades en temes de feina. Des de casa us donaran molt de suport, accepteu-lo sense posar-hi miraments perquè us serà molt interessant en els canvis que venen.

LLEÓ
No us deixaran expressar tal com voldríeu i us posareu dels nervis. No cal que us hi poseu, feu com si res i espereu el moment adequat per seguir expressant el que sentiu, us cal paciència. Si teniu algun viatge pendent estaria molt bé fer-lo aquests dies, ja que ho teniu bé per moure-us d’un lloc a l'altre i sobretot ho teniu bé pel bon rotllo que sentireu amb les persones de fora.
 
VERGE
La vostra intuïció us farà adonar de que les persones que us envolten senzillament només volen el millor per vosaltres, encara que no ho veieu. De vegades cal mirar més el detall i no tant a l'engròs. Hauríeu de buscar quin tema us crida i llegir sobre allò perquè el vostre cap necessita més informació i de moment no la troba, lo dit a llegir i a renovar-se que sempre va bé per créixer.

BALANÇA
La presència d’energies al vostre voltant serà força normal i sentireu com que algú us acompanya a tot arreu, això és bo, ja que és una bona influència per vosaltres. Quan passen coses d'aquestes el millor és ser agraït i acceptar el bon rotllo que això desprèn. Per altra banda hi haurà alguna persona amb qui teniu alguna amistat i que potser es comportarà d’una manera rara, no li tingueu en compte, necessita una mica espai.

ESCORPÍ
Viatjar per vosaltres serà la millor manera d’anar bé, us fa falta un canvi d'aires i sentir-vos lliures. A part de que el contacte amb persones que no coneixeu us donarà moltes ganes de comunicar-vos i d’obrir-vos més als demés. No us deixeu atabalar per coses de feina i pareu de pensar, el millor és actuar, ja que serà el que us farà anar més cap allà on verdaderament us convé arribar. 

SAGITARI
Poden haver-hi moments conflictius en relació amb la mare, mireu de portar-ho bé i no fer que les coses es compliquin més del compte. També és bo que sapigueu que alguna persona gran del vostre voltant us farà un regal, que al igual no és res material però que us anirà molt bé. Sigueu conscients de que quan més treballeu més diners fareu i ara us convé guanyar-ne per anar més desfogats en les despeses.

CAPRICORN
Hi hauran moltes coses que us faran patir d’una manera que no toca perquè bàsicament és un patiment ben absurd, no hi ha un motiu real per portar-ho tan malament. De vegades les coses ens les fem més grans del compte i no cal. Per tant a mirar-ho tot positivament i a buscar sortides als maldecaps sense sentit. Aneu a la platja i refresqueu-vos al mar que se us posarà de perles segur.
 
AQUARI
La vostra part guerrera us donarà força per afrontar-ho tot d’una manera molt directa i radical. És important no arribar a l'extrem de no saber frenar les coses i posar-vos massa a la defensiva. No hi ha manera de parar de moure-us i cal que ho feu. Això us ho fan els nervis i la necessitat d'estar actius tot el temps, ara bé l’activitat si és racional i ben pensada és molt millor i s'aprofita més.

PEIXOS
Els diners poden ser una bona ajuda en el vostre cas, ja que per sort sembla que volen venir cap a casa vostra. Això no vol dir que us pugueu gastar tot el que tingueu ni que pugueu relaxar-vos. Heu de ser conscients de que n'arriben però també marxen molt ràpid. Us podeu enfocar en el tema de forjar algun projecte de feina que us agradi i realitzar alguna cosa que generi diners per comptes de gastar-los. 

Comentarios