21.06.2021 |
Viure als Pirineus

DIA INTERNACIONAL DE LA INFERMERIA

Infermeres: una veu per liderar. Una visió de futur per a l'atenció de salut

Se celebra cada 12 de maig a tot el món per commemorar el naixement de Florence Nightingale, infermera britànica considerada la mare de la infermeria moderna
Infermeria la Seu
Un equip d'infermeria de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell
Infermeres: una veu per liderar. Una visió de futur per a l'atenció de salut

Avui és el dia mundial de la Infermeria, i des de VIURE ALS PIRINEUS volem visibilitzar el paper de tots/es els/les infermers/es al sistema de salut i donar-los les gràcies per la seva implicació i treball.

Aquest esdeveniment se celebra cada 12 de maig a tot el món per commemorar el naixement de Florence Nightingale (Florència, 1820 - Londres, 1910), infermera britànica considerada la mare de la infermeria moderna, ja que en va crear el primer model conceptual i va ser capaç de demostrar la importància de les cures.

Amb el lema "Infermeres: una veu per liderar. Una visió de futur per a l'atenció de salut"., l'edició d'enguany vol reflexionar sobre l'impacte de la COVID-19 en el sistema de salut, especialment en els professionals de la infermeria, que han lluitat i continuen lluitant a primera línia durant tota la pandèmia amb una forta pressió. Per assolir aquest repte i continuar oferint una atenció de qualitat, els sistemes sanitaris s'han reorganitzat i han desenvolupat nous sistemes de treball basats en la innovació. I les infermeres i els infermers, com a màxims proveïdors de serveis sanitaris, estan liderant tot aquest procés de transformació, que està assentant les bases de la medicina del futur.

Infermeres: una veu per liderar. Una visió de futur per a l'atenció de salut
Comentarios