24.03.2019 |
Viure als Pirineus

Esperit de superació

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, va rebre aquest dilluns a David Aguilar, jove andorrà, de família originària de la Seu d'Urgell, que s'ha construït un braç articulat amb peces de Lego. David Aguilar representa el més viu esperit de talent i superació

David Aguilar en un moment de la reunió amb Albert Batalla
David Aguilar en un moment de la reunió amb Albert Batalla
Esperit de superació

Amb aquesta recepció, l'Ajuntament urgellenc va voler fer un petit acte acte de reconeixement a aquest jove per felicitar-lo pel seu talent. L'alcalde urgellenc, en nom de la Corporació Municipal, va obsequiar a David Aguilar amb una samarreta exclusiva que es reserva als esportistes urgellencs que assoleixen resultats rellevants en les seves modalitats esportistes. Al respecte, Batalla va manifestar que "no és ben bé una fita esportiva però sí que el David ha demostrat tenir un gran talentcreiem que la seva actitud és inspiradora per tots nosaltres". 

Per la seva part, David Aguilar, acompanyat per la seva família, va lliurar a l'alcalde de la Seu un exemplar emmarcat del National Geographic, concretament l'entrevista que va sortir publicada en el passat número del mes d'abril, i on explica el seu somni de construir-se una pròtesi pel seu braç. 

El David Aguilar es va construir una primera pròtesi pel seu braç desmuntant un helicòpter que havia construït amb peces de Lego. Posteriorment, en va crear una  altra, fent el mateix però desmuntant un avió fet també amb Lego. Actualment, està treballant en la fabricació d'una tercera pròtesi pel seu braç, més perfeccionada que les dues primeres, que incorporarà una nou mecanisme més sofisticat. "Cal perseguir els teus somnis, a mi no només m'ha comportat una satisfacció física sinó també moral", ha remarcat aquest jove. 

Comentarios