24.01.2021 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS A LES CORTS ESPANYOLES

ERC crida a anar a votar contra la sentència i la repressió de l'Estat

Aquest cap de setmana han tingut lloc actes electorals d'ERC a la Seu, Tremp i Puigcerdà.
La consellera de Justícia, Ester Capella, va participar a l'acte electoral d'ERC a Tremp
La consellera de Justícia, Ester Capella, va participar a l'acte electoral d'ERC a Tremp
ERC crida a anar a votar contra la sentència i la repressió de l'Estat

Els candidats al Senat i Congrés, Miquel Caminal, Sara Bailac i Sergi Parramon, acompanyats del diputat Francesc Viaplana, van participat aquest dissabte en una acte electoral al Centre Cívic El Passeig de la Seu d'Urgell.

El senador Miquel Caminal, va apel·lar als assistents a acudir massivament a les urnes el dia 10, “per totes i cadascuna de les injustícies que l’estat espanyol ens professa, des de la sentència dels presos polítics, a la repressió continuada de l’estat, així com per tot aquell dèficit en infraestructures que pateix el Pirineu; com per exemple el deplorable deteriorament de la N260.”

Acte electoral ERC:Foto Ràdio Seu 2

(Foto: acte electoral d'ERC al Centre Cívic 'El Passeig' de la Seu/Ràdio Seu)

La també senadora, Sara Bailac va manifestar que “aquest estat és un estat immobilista, aquestes eleccions no les volíem, però a nosaltres les urnes no ens fan mai por”. Per la seva banda, el candidat al Congrés, Sergi Parramon, va recordar la voluntat que té l’estat espanyol de generar por entre la ciutadania, crear un clima d’inseguretat que no existeix, “mai com abans s’havien vist passejant per la carretera cotxes de guàrdia civil, amb la única voluntat de generar aquest relat fictici”.

Francesc Viaplana, vicealcalde de la Seu d'Urgell i diputat al Parlament de Catalunya, interpel·lat sobre la possibilitat d’anar conjuntes totes les forces independentistes, va recordar la necessitat d’unitat estratègica, però la unitat en una sola papereta, genera incomoditats a diferents votants.
L'acte electoral, en format tertúlia, es va desenvolupar en un ambient distès on tots els assistents van poguer interpel·lar als ponents i fer les aportacions que van creure convenient. La majoria de les qüestions plantejades van versar sobre l’assoliment de la república catalana i la repressió de l’Estat espanyol.

Acte a Tremp 2

Actes a Tremp i Puigcerdà
El divendres dia 1 de novembre, a la sala de plens de l’Ajuntament de Tremp, va tenir lloc un acte electoral amb la consellera de Justícia, Ester Capella, la senadora, Sara Bailac, la candidata al Congrés Nuria Juangran, Pol Oliva i el senador Miquel Caminal. Aquest diumenge, a Puigcerdà, Montse Bassa i Jordi Martí, han protagonitzat un vermut tertúlia al Restaurant Kennedy.

ERC crida a anar a votar contra la sentència i la repressió de l'Estat
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad