18.01.2021 |
Viure als Pirineus

CAVALCADES

Els Reis d'Orient ja han arribat al Pirineu

Els nens i nenes ja han lliurat les seves cartes als Reis Melcior, Gaspar i Baltasar a les diferents poblacions pirinenques.
Els Reis de l'Orient han estat rebuts a Tremp /tremp.cat
Els Reis de l'Orient han estat rebuts a Tremp /tremp.cat
Els Reis d'Orient ja han arribat al Pirineu

Els Reis d'Orient han arribat aquest dimarts a l'Alt Pirineu i aquesta nit visitaran llars, bordes i masies, carregats de regals per a tota la família, sobretot per als menuts de la casa. Melcior, Gaspar i Baltasar han desfilat pels pobles i ciutats pirinenques acompanyats de les seves comitives reials.

Reis Orient Vielha 2021

(Els Reis d'Orient a Vielha)

Els Reis d’Orient han saludat els nens i nenes de Puigcerdà, de 2/4 de 6 de la tarda a 9 de la nit a la plaça del Call de Puigcerdà. A Tremp han estat tota la tarda al pavelló del Casal i a la Seu d’Urgell s’han instal·lat a la plaça Joan Sansa. 

Reis Orient Oliana 2021

(Foto: Els Reis d'Orient han estat rebuts a Oliana /Ràdio Seu)

Sort, Rialp, Esterri d’Àneu, el Pont de Suert, Vilaller, la Pobla de Segur, Salàs de Pallars, Isona, Vielha o Oliana, també han rebut els Reis de l'Orient amb tota la solemnitat. A Organyà han fet una lluïda cavalcada i a Bellver de Cerdanya han visitat els diferents pobles del municipi. A Peramola i Arsèguel els nens i nenes han viscut emocionats l'arribada de Ses Majestats d'Orient.

Reis Orient Puigcerdà 2021(Foto: Els Reis d'Orient han estat rebuts a Puigcerdà /Albert Piñeira)

Els Reis d'Orient ja han arribat al Pirineu
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad