07.03.2021 |
Viure als Pirineus

Ara el perill torna a ser el vent

Ara és el vent. Quan el país encara no s'ha recuperat dels efectes de la nevada de dimecres, i de la ventada de fa uns dies, ara el perill torna a ser el fort vent que fa al Pirineu i que ha obligat a tancar les estacions d'esquí d'Espot, Port Ainé i Boí Taüll. A Espot el vent és molt fort i bufa entre 80 i 100 Km/h i a Port Ainé a uns 90 Km/h. A l'Alt Urgell els Bombers han hagut de fer diverses sortides ja que el vent ha fet caure diversos arbres en camins i carreteres.

Policia Municipal
Imatge de l'anterior ventada.
Ara el perill torna a ser el vent

A Boí Taüll també bufa molt fort i el risc d'allaus és de nivell 3 sobre 5. Pel que fa a les temperatures a Port Ainé registren -15ºC a la cota més alta, a Esport -10ºC i a Boí Taüll -12ºC. Baqueira Beret està oberta de manera parcial ( 72 de les 146 pistes i 20 dels 35 remuntadors). 

El vent ha obligat a tancar unes estacions que acumulen bons gruixos de neu degut a les nevades dels darrers dies. Baqueira supera els dos metres de neu i la resta entre 160 i 180 centímetres.

Circular per les carreteres del Pirineu torna a ser perillós ja que les fortes ratxes de vent s'han endut diversos arbres i tot tipus d'objectes que dificulten la circulació. Els Bombers demanen prudència per circular per les carreteres del Pirineu.

Ara el perill torna a ser el vent
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad