31.10.2020 |
Viure als Pirineus

Albert Batalla anuncia que no es tornarà a presentar a l'alcaldia de la Seu

L'alcalde de la Seu d'Urgell i exdiputat del Parlament de Catalunya, Albert Batalla, ha anunciat aquest divendres que no optarà a la reelecció en els comicis municipals previstos per d'aquí a un any, el 26 de maig de 2019. Batalla també ha anunciat l'impuls d'una nova candidatura municipal, Junts per la Seu, que encara no se sap qui l'encapçalarà tot i que fonts properes a l'antiga Convergència apunten que podria tractar-se d'un independent

Albert Batalla ha anunciat que no repetirà com a alcalde de la Seu
Albert Batalla ha anunciat que no repetirà com a alcalde de la Seu
Albert Batalla anuncia que no es tornarà a presentar a l'alcaldia de la Seu

Batalla ha justificat la fi d'aquesta etapa de 14 anys com a regidor municipal perquè sempre ha defensat "que una responsabilitat tan important i alhora exigent com és l’alcaldia de la Seu d’Urgell necessita persones amb capacitat, equip, projecte i sobretot màxima energia". Alhora, considera que "és positiva la limitació dels mandats en càrrecs executius, com l’alcaldia. És per això que després de 14 anys a l’Ajuntament, 10 dels quals d’alcaldia, considera "que arriba el moment del relleu".

L'alcade urgellenc ja va avançar aquesta intenció als companys del grup del PDeCAT aquest diumenge passat, en un acte intern en que van celebrar els deu anys al capdavant de l'Ajuntament de la Seu. Batalla ha explicat que ara, a nivell de partit, vol "treballar de valent per fer un relleu amb garanties i deixar la Seu d’Urgell en bones mans", amb "nous lideratges, noves idees, noves energies, però la mateixa actitud de treball constant, ambiciós i en positiu per la ciutat que estimem". Concretament, el també exdiputat al Parlament ha explicat que volen "donar a conèixer el nou projecte durant el mes de setembre" i proposa bastir una candidatura "àmplia i transversal" que s'anomenarà Junts per la Seu, amb l'objectiu d'"obtenir una confiança majoritària dels urgellencs i les urgellenques per continuar servint des de la màxima responsabilitat a l’Ajuntament".

En el mateix comunicat, Batalla ha matisat que aquest anunci "no és pas un comiat" perquè "queda un any fins al final del mandat i hi ha moltíssima feina per fer encara", i anima a fer-la "junts, amb l’energia, les ganes i la il·lusió que mereix la Seu d’Urgell".

Albert Batalla anuncia que no es tornarà a presentar a l'alcaldia de la Seu
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad