20.04.2019 |
Viure als Pirineus

ALBERG DE MONTENARTRÓ

Vols portar el Refugi l'Abadia de Montenartró?

Una bona oportunitat per a aquells que vulguin viure realment a muntanya i desenvolupar-hi una activitat ben interessant

Alberg L'Abadia, a Montenartró/abadiamontenartro.com
Alberg L'Abadia, a Montenartró/abadiamontenartro.com
Vols portar el Refugi l'Abadia de Montenartró?

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Montenartró, al municipi de Llavorsí (Pallars Sobirà), vol contractar la gestió del servei públic de l'alberg Refugi Abadiaun alberg de joventut de vint places i amb un habitatge independent per als arrendataris. Una excel·lent oportunitat per a aquells que vulguin viure realment i efectivament a muntanya i desenvolupar-hi una activitat molt interessant. El preu base que estableixen les bases del concurs és de 3.000 €/any (aquest import també inclou I'habitatge), el contracte és de tres anys i amb possibilitat de pròrrogues.

Alberg 3

L'alberg es troba dins de la vall de Santa Magdalena, a l'entrada del Parc Natural de l'Alt Pirineu. Compta amb dos dormitoris de 10 places cadascun, sala de bany compartida i una gran sala d'estar - menjador amb xemeneia, T.V. i espai de lectura. Per als menjars, es pot elegir entre restaurant o accés a la cuina.

Montenartró alberg 2

Es tracta d'una gran oportunitat per dinamitzar el municipi de Llavorsí, donant feina i vida als pobles. La situació del refugi és estratègica, a prop de les pistes de Portainé, punt de pas de senders i itineraris de BTT, i amb una promesa de les administracions immediata d'arranjar la carretera fins a Montenartró que facilitarà l'accés còmode per a tot tipus de públic. 
Els interessats podeu demanar més informacióa l'Ajuntament de Llavorsí o bé trucant al 973 62 20 08.

Comentarios