16.06.2021 |
Viure als Pirineus

Sort celebra, aquest cap de setmana, la Fira de Tardor

Aquest cap de setmana del 7 i 8 de novembre se celebra la Fira de Tardor de Sort, que tot i ser originalment una fira ramadera, actualment és una fira multisectorial on es pot trobar des de maquinària agrícola fins a un mercat artesanal.

fulleto-de-ma
Cartell de la Fira de Tardor de Sort 2015.
Sort celebra, aquest cap de setmana, la Fira de Tardor

La Fira de la Tardor de Sort es celebra des de temps immemorial tot i que ha patit certs canvis, ja que ha passat de ser una fira ramadera a ser una fira multisectorial en la qual es pot trobar des de maquinària agrícola i vehicles fins a un mercat artesanal i degustacions gastronòmiques. 

Malgrat aquest canvi, un dels actes principals de la Fira és la Mostra d'ovelles de raça xisqueta que es realitza diumenge al matí. Aquest acte ja fa 11 edicions que es fa, però aquest any tindrà una novetat: el 1r Concurs Nacional d'Ovella Xisqueta.

A banda d'aquest concurs, la fira també tindrà altres novetats com la mostra de cerveses artesanes de proximitat a la Plaça Major o el mercat de segona mà de material esportiu. Per aquesta edició també hi ha programat per la nit de dissabte un sopar popular i un ball de fira.

L’oferta comercial es concentrarà a l’artèria viària de Sort, l’Av. Comtes de Pallars (carretera C-13) i carrers del voltant on es podrà gaudir de més d’un centenar de parades d’artesania, roba, alimentació…entre les quals cal destacar l’àrea local-comarcal amb més de 50 establiments, entitats i artesans.

Sort celebra, aquest cap de setmana, la Fira de Tardor
Comentarios