25.01.2021 |
Viure als Pirineus

SORT

Selva Bergadà, una emprenedora que estima el Pirineu

Selva Bergadà Olivart viu a Sort, va estudiar pedagogia a Barcelona. Fa uns 6 anys que la seva mare va morir i va heretar la botiga de Les Orenetes a Sort. A partir d’aquí se li va obrir la porta creativa que “des de ben petita” portava a dins. 
Selva Bergadà, al seu estudi.
Selva Bergadà, al seu estudi.
Selva Bergadà, una emprenedora que estima el Pirineu

El que realment li va trasmetre la seva mare va ser l’essència, “el poder d’adonar-se  que una passió pot convertir-se en una vocació i en el seu treball”. Aquest fet és extraordinari. “Aixecar-se cada dia i dir: faig el que més m’agrada! Això és fonamental i et fa ser feliç”, explica la Selva.

Sens dubte, el fet de treballar en el que t'agrada repercuteix directament en el resultat final de la feina. i en el cas de la Selva n'hi ha prou en mirar les seves creacions per adonar-se que la seva passió és la decoració i l'art.

La Selva Bergadà ens diu que va començar amb el primer treball d’interiorisme al Restaurant Lo Pont de Sort, amb el Jose i la Cristina, que van ser els primers clients que van venir a buscar-la a la seva botiga i van confiar plenament amb ella perquè creés el projecte decoratiu del seu negoci. Aquest va ser el seu primer treball i el que li va donar l’oportunitat de créixer.

foto3

foto

El segon treball va ser Lo Quiosc de Talarn. Aquest projecte va ser definitiu per descobrir la seva vocació i per animar-la a estudiar i formar-se professionalment en el món de l'interiorisme.

unnamed

Els seus treballs

El repte de la Selva és la innovació permanent en l'espai de l'interiorisme i en la transformació d'espais.

En aquest sentit, destaquen els treballs de Home Stagin, canviar un espai i fer-lo més acollidor, trasnformar una vivenda o una oficina o local en un lloc acollidor en el qual tothom hi voldria viure o treballar.

Altres propostes passen per l'actualització dels espais o Restyling i també per la creació d'una decoració específica per a events.  

L'estil personal de la Selva reflecteix l’entorn del Pirineu amb el seu llenguatge personal i creatiu. Considera un art el fet de transformar un lloc envellit i caduc fins a convertir-lo en un espai acollidor i agradable.

La Selva pot fer que el dia d’un casament sigui encara més inoblidable, preparant  l’espai  idil·lic, amb un decorat de somnis: restaurants, hotels, bars i botigues la van a buscar per fer el canvi d'imatge que necessiten i per adequar el seu espai a cada moment de l'any i a cada esdeveniment. 

Si voleu conèixer de primera mà el que fa podeu visitar-la a la botiga i al nou local amb exposició que té al Carrer Dr. Muxi i Monroset, número 5, baixos, de Sort. 

Selva Bergadà, una emprenedora que estima el Pirineu
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad