22.10.2020 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Raimon Monterde demana la confiança i el suport per continuar treballant en els reptes que té Sort

L'alcaldable, Raimon Monterde, va explicar que la candidatura representa un grup divers de gent compromesa amb el municipi i amb els seus pobles.

Raimon Monterde, cap de llista de 'Som Poble' a l'acte final de campanya als Til·lers de Sort/SP
Raimon Monterde, cap de llista de 'Som Poble' a l'acte final de campanya als Til·lers de Sort/SP
Raimon Monterde demana la confiança i el suport per continuar treballant en els reptes que té Sort

L'Agrupació d'electors de Sort, Som Poble, va fer aquest dimecres 22 de maig, l'acte final de campanya al poliesportiu Els Til·lers de la capital del Pallars Sobirà. Els candidats a l'ajuntament de Sort van demanar la confiança dels veïns i veïnes de Sort “per continuar treballant en un munt de reptes que tenim al davant”.

El cap de lllista de 'Som Poble' i actual alcalde de Sort, Raimon Monterde, va explicar que la candidatura representa un grup divers de gent compromesa amb el municipi i amb els seus pobles. Referint-se als candidats i candidates va dir que “som un equip plural i preparat que ha posat el projecte de poble per davant de qualsevol interès de partit. Comptem amb experiència de govern i amb l’experiència d’una gent que ja participa activament al teixit associatiu i empresarial del municipi i la comarca.”

Acte final Som Poble Sort 4

Una candidatura de confluència

Les persones integrants d’aquest projecte, seguint la línia d’altres municipis on s’han creat candidatures de confluència de diferents sensibilitats però des d’un espectre d’esquerres i sobiranista, aposten per la creació d’una candidatura municipalista i ciutadana a Sort i els seus nuclis, que aglutini persones i organitzacions diverses per liderar un projecte de canvi en clau social, democràtica, popular i republicana.

L'equip

La candidatura de 'Som Poble' està liderada per Raimon Monterde (Montardit de Dalt), tècnic de transport sanitari, actual alcalde de Sort. El segueix Baldo Farré (Sort), sociòleg i actual tinent d'Alcalde i Adelaida Aytés (Sort) Educadora Social. Ocupa la quarta posició de la llista Martí Humet (Llessui), economista que ha treballat en l’àmbit de l’assessoria d’empreses, consultoria i gestió econòmica i gerència d’entitats. Vanesa Fort (Sort) ocupa el cinquè lloc de la candidatura, és Tècnica superior en administració i finances, monitora de natació i membre de la junta de l’Associació Esportiva Pallars.

Les propostes

L’acció política de la candidatura 'Som Poble' vol basar-se en els  següents principis:

 1. Posar al centre la gent de tots els pobles que configuren el municipi.

 2. Garantir els drets socials de tothom.

 3. Fer més sòlid i responsable el model econòmic local. 

 4. Fomentar la participació activa de tota la ciutadania.

 5. Situar l’educació, l’esport i la cultura al centre.

 6. Treballar activament pels drets de les dones, de les persones LGTBI, de les persones migrades, de la gent gran, dels infants i joves i de les persones amb capacitats i funcionalitats diverses.

 7. Comprometre’ns amb medi ambient.

 8. Vetllar equitativament pel conjunt del municipi i dels seus pobles.

 9. Treballar amb una visió a llarg termini. .

 10. Governar sota criteris d’ètica, transparència i vocació de servei públic.

 11. Per treballar des la humilitat però també amb l’ambició de ser referents.

 12. Treballar conjuntament amb totes aquelles candidatures amb les que compartim valors i objectius, per enfortir la comarca.

 13. Buscar fórmules i estratègies per a que totes aquelles persones que ho vulguin, al llarg de la legislatura, puguin sumar-se a l’acció municipal des de la implicació activa i en positiu.

 14. Per liderar el camí cap a la República Catalana.

Raimon Monterde demana la confiança i el suport per continuar treballant en els reptes que té Sort
Comentarios