13.05.2021 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

Raimon Monterde deixa l'alcaldia de Sort per "motius personals i professionals"

El primer edil continuarà formant part de l'agrupació d'electors Som Poble
El cap de llista de Som Poble, Raimon Monterde. imatge del 28 de maig del 2019. (horitzontal)
Raimon Monterde, el maig del 2019, a l'Estadi de Piragüisme de Sort /Marta Lluvich
Raimon Monterde deixa l'alcaldia de Sort per "motius personals i professionals"

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha anunciat aquest dimarts que deixarà el seu càrrec per "motius personals i professionals" després d'haver-lo ocupat durant gairebé sis anys. La decisió l'ha fet pública a través d'una carta difosa per les xarxes socials, en la qual ha volgut agrair el suport rebut per part de la població i de tots els regidors que conformen el consistori. Així, ha explicat que la seva intenció és "apartar-se de la primera línia" i continuar aportant el seu punt de vista des de la "cua" des la candidatura d'agrupació d'electors Som Poble. A més, ha assegurat que "els que es queden sabran culminar amb destresa i esforç" el projecte municipal que s'havia començat a posar en marxa aquesta legislatura.

Pla mig de l'alcalde de Sort, Raimon Monterde que ha presentat la renúncia al càrrec el 4 de maig del 2021, acompanyat de Baldo Farré, qui exercirà d'alcalde en funcions, fins el nomenament del nou alcalde. (Foto. Raimon Monterde acompanyat de Baldo Farré davant l'Ajuntament de Sort / Marta Lluvich)

A la carta, Monterde ha dit que ha estat un plaer poder participar en un "projecte engrescador", tant a escala municipal com comarcal i de país. També s'ha referit a la situació sanitària actual, tot afirmant que la pandèmia "ha agitat de forma brusca i desprevinguda la nostra societat". A més, s'ha mostrat convençut que la situació política i social dels darrers anys ha contribuït a "sacsejar alguna consciència". Finalment, ha explicat que renuncia a l'alcaldia per "pensar en projectes més personals" i en la seva família i persones del seu entorn.

Per la seva banda, des de Som Poble han agraït la tasca de Monterde i han anunciat en un comunicat que els dos regidors de JxCat s'incorporaran a l'equip de govern per "afrontar aquests dos anys que resten de mandat". Des de la formació han recordat que ja van obtenir el seu suport en la investidura i que durant aquesta legislatura "hi ha hagut un treball de col·laboració i coordinació entre els dos grups polítics".

Raimon Monterde deixa l'alcaldia de Sort per "motius personals i professionals"
Comentarios